Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mititelu sau Iftime?". Marius Croitoru a ales dintre cei doi acţionari: "Bineînţeles că m-aş întoarce" | EXCLUSIV

"Mititelu sau Iftime?". Marius Croitoru a ales dintre cei doi acţionari: "Bineînţeles că m-aş întoarce" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a fost pus să aleagă dintre cei doi acţionari cu care a lucrat de-a lungul perioadei în antrenorat, Adrian Mititelu la U Craiova 1948 şi Valeriu Iftime la FC Botoşani.

Marius Croitoru a ales între Adrian Mititelu şi Valeriu Iftime

FC Argeş este a treia echipă din cariera antrenorului Marius Croitoru. Principalul a fost prezentat oficial şi a fost în mijlocul unui moment confuz la conferinţa de presă, din cauza obiectivului setat de conducere. 

Instalarea sa pe banca piteştenilor la scurt timp după eşecul din Oltenia. Marius Croitoru a plecat după rezultatele slabe la U Craiova 1948, unde a stat doar câteva luni. Adrian Mititelu a ieşit cu câteva declaraţii dure privind echipa, după despărţirea de antrenor.

La Orange Sport, Marius Croitoru a fost pus să aleagă între Adrian Mititelu şi Valeriu Iftime. La Botoşani, principalul a stat între 2019-2022, a calificat echipa în premieră în play-off-ul campionatului şi în preliminariile europene, iar trecutul său în Moldova a influenţat decisiv alegerea. 

"Sunt două personalităţi diferite, reprezintă două cluburi diferite. Pfff, nu e grea, că e clar că domnul Iftime mi-e ca un tată, chiar dacă am plecat de acolo nemaidorind să prelungesc contractul, dar rămâne ca un tată. 

Îl aleg fără probleme, dar am un respect deosebit pentru familia domnului Mititelu. Rămân la alegerea cu domnul Iftime, pentru că e ca un tată pentru mine. 

Bineînţeles că m-aş întoarce (n.r. - la FC Botoşani), dar când nu va mai fi antrenor pe bancă", a spus Marius Croitoru la SportCast cu Sile, de pe Orange Sport. 

Afla mai multe despre: marius croitoruu craiova 1948fc botosanivaleriu iftimeadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare