Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a tunat la adresa lui Marius Croitoru: "Nu trebuia să dau echipa pe mâna unor nepricepuţi". Îl arată cu degetul pe fostul antrenor

Adrian Mititelu a tunat la adresa lui Marius Croitoru: "Nu trebuia să dau echipa pe mâna unor nepricepuţi". Îl arată cu degetul pe fostul antrenor

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova şi Hermannstadt au terminat la egaliate, scor 1-1, ieri seară, într-o partidă din etapă cu numărul 15 a Superligii României. După partidă, patronul oltenilor, Adrian Mititelu a avut un discurs dur la adresa fostului antrenor, Marius Croitoru, şi a suporterilor. Acesta a pus pe seama lui Croitoru rezultatele slabe ale echipei sale din ultima perioadă, dar şi slaba pregătire fizică a jucătorilor.

Adrian Mititelu a tunat la adresa lui Marius Croitoru: "Nu trebuia să dau echipa pe mâna unor nepricepuţi". Îl arată cu degetul pe fostul antrenor

"Asta este fotbalul. Ar trebui să îl întrebaţi pe Croitoru. El a avut echipa asta pe mână. Noi suntem obligaţi să facem în aşa fel încât să ne ridicăm din situaţia asta în care suntem. Ce trebuie să facem? Să câştigăm meciurile. Echipa  nu are energie. Ştiu ce antrenamente s-au făcut. Asta este adevărul. Echipa  nu poate să alerge. Am greşit. Am dat echipa pe mâna unor oameni nepricepuţi, care nu au experienţă şi care trăiesc din basme. Au lăsat echipa în genunchi însă ne vom ridica. Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de 3 săptămâni, dintre care au trecut 2. Nu vreau să aleg o soluţie mai proastă ca înainte. Suntem acuzaţi şi ameninţaţi de galerie. L-au considerat pe Croitoru "zeul" lor. Păi vorbiţi cu zeul vostru! Cel pe care l-aţi zeificat şi cu care făceaţi grătare. Întrebaţi-l pe el: "De ce echipă nu poate să alerge?". Părerea mea este că acum suporterii ne fac mai mult rău. Am înţeles, nu le place echipa, nu mai cred în ea, staţi domnule acasă,  nu mai veniţi!", a spus Adrian Mititelu.

Patronul de la FCU Craiova arată cu degetul spre Croitoru pentru pregătirea fizică, pe care o consideră precară, făcută de antrenor în vară: "Jucătorii nu au putut să alerge, acest este motivul. Croitoru antrena echipă câte 3 ore pe zi, toţi jucătorii ţinuţi în picioare câte o oră şi jumătate pe zi. Ăsta e modul lui, de asta a ajuns echipa aici, nu din cauza mea sau a jucătorilor. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire. Ăsta e adevărul, dar tot pe noi le căşună suporterilor. În loc să sprijine echipa, ei vin şi mai rău fac! Am primit 100 de ameninţări pe Facebook. Nu se poate aşa ceva! Nu se poate lucra aşa. Suntem în Liga 1, cu lot bun, cu bază, jucăm pe un stadion frumos, dar nu le convine! Au cumpărat 600 de abonamente, dar nu le convine!

Vii cu bani, plăteşti milioane ca să ţii echipa sus, şi tot tu eşti înjurat. Nu se poate aşa ceva, nu mai pot, nu mai accept! Mai pot acum să vorbesc despre obiective? Avem cea mai ghinionistă echipă. Echipa are momente când joacă un fotbal foarte bun, dar a început căderea fizică de 3-4 etape. Croitoru a plecat, mi-a lăsat o bombă în braţe, şi eu trebuie să o rezolv. I-am dat mână liberă lui Croitoru, ce salariu a vrut el, bani la semnătură, i-am făcut toate poftele! Ce să mai fac eu? El singur a plecat, a spus că nu mai are nicio soluţie", a declarat Adrian Mititelu la zona mixtă, după partida cu Hermannstadt.

Cosmin Contra, pe lista celor de la FCU Craiova

Cosmin Contra este liber de contract după desparţirea de Al-Ittihad şi se află pe lista scurtă a lui Adrian Mititelu, scrie Eurosport. Cu formaţia saudita, "Guriţă" a fost la un pas să câştige titlul, dar visul a fost năruit de un semi-eşec în ultima etapa.  În România, Contra le-a mai pregătit pe Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti şi Dinamo. În străinătate, el a antrenat  Getafe, Fuenlabrada, Guangzhou R&F şi Alcoron. În palmares are o Cupă a României câştigată cu Petrolul şi o Cupă a Ligii cu Dinamo.

Ilija Stolica si Luigi Di Biagio sunt ceilalti 2 posibili inlocuitori ai lui Croitoru pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu, mai scris sursa citată.

FCU Craiova se află pe locul 12 in Superligă, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de locul 15, ocupat de Universitatea Cluj, primul retrogradabil. Alb-negrii pot trece însă peste olteni in această seară, în cazul unei victorii impotriva campioanei CFR.

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitorucosmin contra 

viewscnt
Articole similare