Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ca-n schiţele lui Caragiale. Viceprimarul a luat cuvântul la prezentarea lui Croitoru, dar a greşit discursul. Primarul l-a oprit şi a intervenit instant

VIDEO | Ca-n schiţele lui Caragiale. Viceprimarul a luat cuvântul la prezentarea lui Croitoru, dar a greşit discursul. Primarul l-a oprit şi a intervenit instant

FC Argeș

Comentarii

Scene din Caragiale la FC Argeş. Antrenorul Croitoru a fost prezentat la primărie, chiar în sedinţa Consiliului Local.

"FC Argeş merge prost, suntem la trei puncte de retrogradare, dar şi la trei puncte de play-off. Am făcut performanţă într-un timp scurt, dar fotbal nu am jucat. Varianta cea mai bună pentru FC Argeş este Marius Croitoru. A semnat contractul miercuri după amiază, a avut o discuţie cu jucătorii, iar după jumătate de oră, am trecut la treabă.

În trecut, am avut performanţe, dar mie nu mi-a plăcut ce am jucat. Consiliul Director a luat decizia despărţirii de fostul staff, eu nu m-am implicat cu nimic. Acum, dacă lucrurile nu merg bine, ne strângem şi gata, dar eu sunt convins că Marius Croitoru va rămâne mult timp la FC Argeş" , a declarat primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

Însă prezentarea de la primărie a avut un moment demn de schiţele lui Caragiale. Viceprimarul a luat cuvântul, dar a încurcat obiectivul.

"Obiectivul lui Marius Croitoru nu este calificarea în play-off, obiectivul este evitarea retrogradării" , a spus viceprimarul Gelu Tofan.

"Vă arăt contractul, cred că domnul viceprimar s-a grăbit puţin. Eu vă arăt că nu scrie acolo aşa ceva, obiectivul este play-off-ul, cred că s-a grăbit puţin domnul vice" , a concluzionat primarul Cristian Gentea.

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare