Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Multe lucruri sunt total neadevărate". Marius Croitoru recunoaşte ce a găsit la U Craiova 1948. Ce spune despre Adrian Mititelu | EXCLUSIV

"Multe lucruri sunt total neadevărate". Marius Croitoru recunoaşte ce a găsit la U Craiova 1948. Ce spune despre Adrian Mititelu | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a ajuns în decurs de câteva zile antrenor de la U Craiova 1948 la FC Argeş. Tehnicianul a vorbit despre plecarea pe uşa din spate de la echipa lui Adrian Mititelu şi a infirmat zvonurile din jurul despărţirii.

Marius Croitoru, despre plecarea de la U Craiova 1948

U Craiova 1948 încă îşi caută un nou tehnician, iar Adrian Mititelu a luat legătura cu Walter Zenga. În tot acest timp, Marius Croitoru a semnat cu FC Argeş şi a vorbit despre perioada scurtă petrecută în Oltenia. 

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu a fost revoltat de mandatul lui Marius Croitoru la U Craiova 1948 şi i-a pus la punct pe suporteri, din cauza jignirilor. 

"Nu este un eşec. Ce am avut de arătat am arătat în scurta perioadă. Echipa a jucat fotbalul pe care l-am dorit în prima perioadă, aş vrea să scot ultimele trei partide de campionat, unde lucrurile nu au stat cum mi-aş fi dorit şi toţi care iubesc Craiova. Da (n.r. - eu am spus că vreau să plec). 

Îl respect mult pe nea Adi şi nu puteam prelungi lucrurile care nu merg. După meciul cu Chindia am intrat în vestiar şi i-am văzut abătuţi, trişti, era clar un semnal care nu mă avantaja, nici pe mine, nici pe ei să continuăm. Jocul era diferit", a spus Marius Croitoru la SportCast cu Sile, de pe Orange Sport. 

De asemenea, Marius Croitoru a răspuns şi acuzaţiilor. Printre altele, au apărut informaţii că Aurelian Chiţu (31 de ani), Gabi Iancu (28) şi Radu Negru (23) "l-au lucrat" sau că anumiţi angajaţi ai lui Adrian Mititelu au avut o influenţă mare asupra vestiarului. 

"Multe lucruri sunt total neadevărate, cele care se aud. Am avut o relaţie incredibilă, o libertate incredibilă, nu s-a băgat peste mine. Spun despre relaţia mea cu domnul Mititelu, o relaţie deschisă, incredibilă. Îl respect foarte mult. Investeşte incredibil, nu există om în ambele peluze care să fie mai înfocat decât Mititelu. 

Nu, n-am fost trădat de jucători. Ce jucător intră să joace prost? E greu să-ţ rişti cariera ca să joci prost. Antrenorul care vine ce încredere să aibă în tine? Acum e o generaţie total schimbată, mental e mai puternică. E mai greu să-i domini acum pe jucători, faţă de ce se întâmpla pe vremuri, când nu mişcau.

Florin Drăgan a fost secundul luat cu mine de la Botoşani, a venit cu mine, după care aţi văzut că a rămas acolo, că are contract cu clubul. Ce mi se pare mie? Nu mai contează, a fost alegerea lui", a mai spus Marius Croitoru.  

Afla mai multe despre: marius croitoruu craiova 1948adrian mititelumarius croitoru u craiova 1948fc u craiova 

viewscnt
Articole similare