Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, anunţ decisiv despre banca tehnică de la CFR Cluj înainte de meciul cu Sivasspor din Conference League

Nelu Varga, anunţ decisiv despre banca tehnică de la CFR Cluj înainte de meciul cu Sivasspor din Conference League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e în faţa celui mai important meci din grupa de Conference League, iar acţionarul Nelu Varga a vorbit despre Dan Petrescu şi situaţia financiară a clubului.

Nelu Varga, înainte de Sivasspor - CFR Cluj, în Conference League

CFR Cluj se poate califica în fazele eliminatorii din Conference League, în urma meciului din Turcia cu Sivasspor, joi, de la 22:00, live text pe Orangesport.ro. 

Înaintea partidei, Nelu Varga a asigurat că Dan Petrescu are toată susţinerea conducerii, în ciuda divergenţelor din urmă cu câteva săptămâni, când antrenorul a fost la un pas de plecare. 

"Sută la sută rămâne la Cluj! Noi îl susţinem până la capăt. Obiectivul este să ne îndeplinim misiunea de a merge cât mai mult.

Cât putem! Am şi garanţia băieţilor că şi ei îşi doresc, şi Dan îşi doreşte, şi noi. Eu cred că vor face un lucru bun anul ăsta”, a spus Neluţu Varga, conform Sport.ro.

Cu datorii de 28 de milioane de euro, Nelu Varga a vorbit şi despre aspectul financiar şi a recunoscut că echipa are primă la meciul cu Sivasspor. 

"Dorinţa noastră este să fim cât se poate de corecţi faţă de ei şi faţă de ce înseamnă clubul CFR, tot ce înseamnă angajaţii noştri. În momentele grele, când a avut clubul probleme financiare, am încercat să ieşim din impas şi să ducem steagul corect.

Eu cred că şi banii contează, până la urmă pentru asta joacă, pentru faimă şi prestigiu. Nu cred că doar banii îi motivează, cred că au şi sentimentul de campioni, ca să demonstreze că merită să ajungă acolo unde ne dorim.

Eu zic că, în principiu, anul acesta ne-am dorit foarte mult să ajungem în Champions League sau măcar în Europa League, dar din cauza ghinionului pe care l-am avut în primele meciuri, nu am reuşit. Ne-am resemnat şi am încercat să continuăm, totuşi, pe linia pe care am reuşit să ne calificăm, să facem cât se poate de bine.

(n.r - primă după meciul cu Sivasspor) Cu siguranţă! Dacă vor face mâine o surpriză plăcută o să le mai facem o bucurie", a adăugat acţionarul lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujdan petrescusivasspor cfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare