Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Am două familii, una aici, una la Bucureşti”. Harlem Gnohere şi Nicolae Dică, protagoniştii unui moment fabulos înaintea duelului Anderlecht - FCSB

VIDEO | ”Am două familii, una aici, una la Bucureşti”. Harlem Gnohere şi Nicolae Dică, protagoniştii unui moment fabulos înaintea duelului Anderlecht - FCSB

FCSB

Comentarii

Înaintea confruntării FCSB - Anderlecht, Harlem Gnohere (34 de ani) şi-a vizitat fosta echipă. Stabilit în Belgia, atacantul nu a putut rata ocazia de a se reîntâlni cu fostul său antrenor, Nicolae Dică (42 de ani), iar cei doi au fost protagoniştii unui moment fabulos.

În a cincea etapă a grupelor Conference League, FCSB o va înfrunta pe Anderlecht, în Belgia. Partida tur, disputată pe Arena Naţională, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Roş-albaştrii nu mai au aproape nicio şansă la calificare, dar se vor prezenta la meci cu un lot puternic, în contextul în care vor călători direct la Cluj de la Bruxelles.

Pentru a ieşi din grupă, echipa pregătită de Nicolae Dică ar trebui să câştige acest meci şi duelul cu West Ham, iar Silkeborg să piardă ambele meciuri rămase, cu ”ciocănarii” şi Anderlecht.

În aceste condiţii, este foarte probabil ca tot rezervele să evolueze în Belgia, iar FCSB să fie eliminată din Conference League înaintea ultimei etape a grupelor, astfel că fanii îşi pot lua gândul de la primăvara europeană.

Protagonist la ultima calificare în primăvară a roş-albaştrilor, Harlem Gnohere şi-a vizitat fosta echipă înaintea duelului cu Anderlecht, întrucât este stabilit în Belgia.

Atacantul de 34 de ani s-a întreţinut cu fostul său antrenor, Nicolae Dică, care se afla pe banca tehnică a FCSB-ului şi ultima dată când vicecampioana a ieşit din grupele unei competiţii europene.

Atunci, în 16-mi, roş-albaştrii reuşeau să o învingă pe Lazio la Bucureşti, scor 1-0, graţie golului marcat chiar de Gnohere, înainte de a fi zdrobită în Italia, scor 1-5.

”Am două familii, una aici, una la Bucureşti”

Un videoclip cu jucătorul francez şi fostul său antrenor a fost postat de FCSB pe reţelele de socializare, cei doi oferind un moment fabulos.

Dintr-una într-alta, Harlem Gnohere a părut că s-a ”scăpat” cu una dintre afirmaţiile făcute în timp ce era filmat, în care spunea că are două familii, una în Belgia şi una la Bucureşti.

Dică:

- Stai departe de aici?

Gnohere:

- La 20 de minute.

Un membru al staffului:

- Ce maşină ai?

Gnohere:

- Mare!

Dică:

- Are familie numeroasă.

Gnohere:

- Am două familii, una aici, una la Bucureşti.

Dică:

- Vezi că e pe live!

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare