Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB, lăsat în afara lotului pentru următoarele două partide. Ce s-a întâmplat: ”În afară de el, mergem toţi” | EXCLUSIV

Un fotbalist de la FCSB, lăsat în afara lotului pentru următoarele două partide. Ce s-a întâmplat: ”În afară de el, mergem toţi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea plecării FCSB-ului în Belgia, pentru confruntarea cu Anderlecht din grupele Conference League, MM Stoica a dezvăluit că un fotbalist al vicecampioanei nu va face deplasarea cu echipa la următoarele două partide, din pricina unor probleme medicale.

FCSB urmează să plece în Belgia pentru duelul cu Anderlecht, iar de acolo va zbura direct la Cluj, unde o va înfrunta pe Universitatea, în prima etapă a returului sezonului regular.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că vicecampioana va face deplasarea cu toată echipă, deşi nu a dorit să se pronunţe în legătură cu ce jucători vor fi folosiţi în ce meci.

FCSB va avea însă o absenţă de marcă. Billel Omrani (29 de ani) oricum nu putea fi folosit în Conference League, întrucât nu a putut fi legitimat la timp, dar va rata şi meciul cu U Cluj.

Din pricina problemelor medicale întâmpinate la ultimul meci, care nu ar fi grave, conform lui MM Stoica, internaţionalul algerian va fi lăsat în afara lotului la următoarele două partide.

Un fotbalist de la FCSB, lăsat în afara lotului pentru următoarele două partide

Vom trata cu seriozitate (n.r. meciul cu Anderlecht). În funcţie de starea de sănătate a jucătorilor, plecăm toţi, poate că nu va merge Billel Omrani cu noi, are nişte probleme medicale.

Aţi văzut că a intrat în a doua parte a meciului, a jucat doar în a doua parte a meciului şi nu a reuşit să termine în teren.

Are nişte probleme nu foarte grave, dar trebuie să le rezolve. În rest, mergem toţi, plecăm cu echipa bună”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Cel mai probabil, Nicolae Dică va trimite titularii pe teren la meciul cu U Cluj, în contextul în care FCSB este aproape eliminată matematic din Conference League.

Cu doar un punct după patru etape, vicecampioana României este nevoit să le învingă pe Anderlecht, în deplasare, şi pe West Ham, pe teren propriu, pentru a avea şanse la calificare.

Mai mult, pentru a ieşi din grupă, Silkeborg trebuie să piardă ambele meciuri pe care le mai are de disputat, la Londra, cu ”ciocănarii”, şi în Danemarca, cu echipa pregătită temporar de Robin Veldman.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare