Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Anderlecht şi-a dat afară antrenorul înaintea meciului cu FCSB din Conference League

OFICIAL | Anderlecht şi-a dat afară antrenorul înaintea meciului cu FCSB din Conference League
Comentarii

Felice Mazzu (56 de ani), antrenorul lui Anderlecht, a fost dat afară de la echipă chiar înaintea meciului cu FCSB din grupele Conference League. Belgienii au anunţat, luni, printr-un comunicat oficial, despărţirea de tehnician.

Înfrângerea din derby-ul Belgiei, Standard - Anderlecht 3-1, i-a fost fatală lui Felice Mazzu, antrenorul echipei de pe "Constant Vandenstock. Anderlecht a anunţat, luni, într-un comunicat oficial, că antrenorul a fost îndepărtat de pe banca tehnică.

OFICIAL | Anderlecht şi-a dat afară antrenorul înaintea meciului cu FCSB din Conference League

Într-un meci întrerupt definitiv după minutul 60, Anderlecht a pierdut cu 3-1 în faţa rivalei Standard Liege, în derby-ul Belgiei. Înfrângerea i-a fost fatală lui Felice Mazzu, care a fost dat afară de la echipă a doua zi după meci. Meciul pierdut cu Standard face parte dintr-o serie de trei înfrângeri la rând, iar conducerea a luat măsuri.

Robin Veldman, antrenor la juniorii lui Anderlecht, va asigura interimatul şi va sta, astfel, pe bancă la meciul cu FCSB din grupele Conference League.

"RSC Anderlecht sfârşeşte colaborarea cu Felice Mazzu, cu efect imediat. La baza acestei decizii stau rezultatele mult sub aşteptări din cele 14 meciuri din campionat. În aşteptarea numirii unui nou antrenor, antrenorul Robin Veldman de la RSCA-Futures va asigura, temporar, interimatul la prima echipă", se arată într-un comunicat oficial al belgienilor.

După 14 meciuri jucate în campionatul din Belgia, Anderlecht ocupă locul 12 în clasament, cu doar 16 puncte.

Numit în funcţie la Anderlecht în vara lui 2022, Felice Mazzu a rezistat doar trei luni pe banca belgienilor, 22 de meciuri cu o medie de 1,45 câştigate pe meci.

Meciul Anderlecht - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00, iar partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: felice mazzuantrenoranderlechtoficialplecare 

viewscnt
Articole similare