Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a dezvăluit discuţia avută în legătură cu preluarea FCSB-ului: ”Gigi Becali a spus că vei ajunge antrenor acolo” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Croitoru a dezvăluit discuţia avută în legătură cu preluarea FCSB-ului: ”Gigi Becali a spus că vei ajunge antrenor acolo” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înainte de a semna cu FC Argeş, Marius Croitoru (42 de ani) a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la podcastul SportCast. După ani întregi de zvonuri conform cărora ar urma să ajungă la FCSB, noul antrenor din Trivale a fost întrebat, cu subiect şi predicat, dacă ar semna cu formaţia patronată de Gigi Becali.

Miercuri, Marius Croitoru a fost prezentat oficial de FC Argeş, după ”divorţul” cu scandal dintre clubul din Trivale şi fostul antrenor, Andrei Prepeliţă (36 de ani), pe care primarul din Piteşti dorea să îl înlocuiască de o vreme.

Tehnicianul de 42 de ani rămăsese liber de contract de doar câteva săptămâni, odată cu despărţirea de FC U Craiova, a doua echipă din cariera sa, acesta demisionând din pricina rezultatelor modeste.

Înainte de a îşi alege următoarea destinaţie, Marius Croitoru a fost invitat la podcastul Orange Sport SportCast, în cadrul căruia a fost întrebat dacă s-ar duce într-o bună zi la FCSB.

Atât MM Stoica, cât şi Gigi Becali au vorbit despre admiraţia lor faţă de fostul antrenor de la FC Botoşani, având laude nu doar pentru stilul de joc al echipelor sale, ci şi pentru abilităţile sale pe piaţa transferurilor.

Întrebarea l-a pus puţin în dificultate pe Marius Croitoru, dar acesta a afirmat, sincer, că, deşi ştie că nu va fi dispus să meargă la FCSB, niciodată nu va mai spune niciodată.

”Niciodată nu mai spun niciodată”

În urma unei discuţii cu o persoană din fotbalul românesc pe care o ”respectă enorm”, noul tehnician al lui FC Argeş a ajuns la concluzia că, chiar dacă nu se vede în prezent la FCSB, nu are de unde să ştie ce îi rezervă viitorul.

”(n.r. Te-ai duce la FCSB? Gigi Becali a vorbit despre tine, că într-o bună zi ajunge antrenor acolo) Mi-a zis cineva din fotbalul românesc pe care eu îl respect enorm de mult niciodată să nu mai spui niciodată.

Chiar dacă tu ştii că aşa se va întâmpla. Ţine-o pentru tine şi vezi pe urmă cum evoluează lucrurile. Sunt oameni care au plătit pentru o declaraţie din tinereţe sau din ştiu eu ce moment. Nu poţi ştii niciodată.

Nu pot să spun niciodată niciodată. De fapt, nu mai spun niciodată niciodată. (n.r. dar ai putea accepta să introduci jucători la cererea patronului?) Dialoguri de acest fel sunt la marea majoritatea a cluburilor.

Sunt oameni sau patroni care zic <<vreau să joace acest jucător pentru că are 20 de ani şi vreau să îl vând>>. Sunt lucruri normale până la un moment. (n.r. Până la ce moment?) <<Bagă-l pe ăla!>>.

Nu ştiu, nu vreau să vorbesc. (n.r. Tu ai un moment în care ai spune stop?) Da, nu pot să accept să antrenez o echipă şi pe urmă să vină să joace altcineva. Nu ai cum să faci lucrul ăsta ca antrenor”, a declarat Marius Croitoru, pentru Orange Sport.

Podacstul integral cu Marius Croitoru va putea fi vizionat, de la ora 19:45, AICI:

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare