Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în culmea fericirii când a auzit cine ar putea fi noul ministru al Apărării: ”Vezi cum face Dumnezeu dreptate?”

Gigi Becali, în culmea fericirii când a auzit cine ar putea fi noul ministru al Apărării: ”Vezi cum face Dumnezeu dreptate?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali speră că noul ministru al Apărării va fi Mihai Tudose, caz în care FCSB ar putea fi lăsată să joace pe noul stadion Steaua.

Vasile Dâncu şi-a dat luni demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, pe motiv că nu poate colabora cu preşedintele Klaus Iohannis.

Imediat au apărut lise cu favoriţii pentru postul de ministru al Apărării. Printre cei care ar putea fi numiţi pe această funcţie este şi Mihai Tudose, cel care a spus că FCSB este adevărata echipă Steaua.

Gigi Becali, în culmea fericirii dacă Mihai Tudose ajunge ministrul Apărării

Vasile Dâncu, fostul ministru al Apărării, a fost unul dintre cei care au susţinut Steaua şi a promis în primăvară că va încerca să rezolve problema cu dreptul de promovare.

În plus, în mandatul pe care Vasile Dâncu l-a avut la MApN, accesul FCSB-ului pe noul stadion Steaua a fost blocat.

Lucrurile s-ar putea schimba odată cu schimbarea ministrului. Noul ministru al Apărării ar putea fi Mihai Tudose, cel care s-a declarat în favoarea clubului deţinut de Gigi Becali.

Patronul FCSB spune că numirea lui Mihai Tudose la MApN ar fi o decizie excelentă şi FCSB ar fi astfel reprimită pe stadionul din Ghencea.

”Vezi cum face Dumnezeu dreptate? Uite un ministru care are şi inteligenţă. Vine şi le spune să termine cu prostiile. Ei au echipa asta de 10 ani, dar ce au făcut cu ea? Au făcut gaură în buget.

Şi au mai făcut un stadion, dar joacă doar o echipă de Divizia B pe el. Ce e asta? Dacă vine, sper să nu se întoarcă. Eu l-am văzut că are bărbăţie, dar cei mai mulţi, când vin în funcţie, uită de bărbăţie. Dar acum o să-i spun să se ţină de cuvânt.

Să-mi daţi declaraţia asta şi să mă duc la el, să-i aduc mereu aminte să se ţină de cuvânt”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ce a spus Gigi Becali în emsiunea Insider Politici, de pe Prima TV, într-o declaraţie făcută de 22 septembrie:

”Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo.

Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”,
a spus atunci Mihai Tudose.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare