Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dică şi jucătorii, surpriză uriaşă la ieşirea din stadionul lui Sepsi: ”Vine, Coman... nu creeed, Olaru!” Scene superbe :)

VIDEO | Dică şi jucătorii, surpriză uriaşă la ieşirea din stadionul lui Sepsi: ”Vine, Coman... nu creeed, Olaru!” Scene superbe :)

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi jucătorii au avut parte de o surpriză frumoasă la ieşirea din stadionul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

FCSB a plecat victorioasă de la Sfântu Gheorghe, scor 0-1, graţie golului marcat de Compagno, în minutul 51, din lovitură de la 11 metri.

A fost a patra victorie consecutivă pentru FCSB, în campionat. La final, în ciuda faptului că au învins echipa gazdă, Nicolae Dică şi jucătorii au avut parte de o surpriză.

Surpriză la ieşirea de la vestiar: Nicolae Dică şi jucătorii au fost aşteptaţi de o mulţime de copii

FCSB se bucură de multă simpatie inclusiv la Sfântu Gheorghe. Deşi au învins echipa locală, jucătorii lui Nicolae Dică au fost aşteptaţi la stadion de foarte mulţi copii.

La ieşirea de la vestiare, Nicolae Dică, Andrea Compagno, Florinel Coman sau Dawa au fost întâmpinaţi de mulţi copii entuziasmaţi că pot pleca acasă cu o poză sau cu un autograf.

Bucuria a fost uriaşă pentru ei. Copiii s-au entuziasmat de fiecare dată când şi-a făcut apariţia câte un jucător de la FCSB

”Ai dat gol din penalty, bravo! E atacantul central care a dat gol”, a reacţionat bucuros un copil, în momentul în care şi-a făcut apariţia Andrea Compagno. ”Merci”, a răspuns amuzat atacantul FCSB-ului.

Însă cel mai mult entuziasm a fost când şi-au făcut apariţia Florinel Coman şi Darius Olaru:

”Vine Coman, vine Coman... nu cred, Olaru”, s-au entuziasmat copiii care stăteau în uşa de acces la vestiare.

Nicolae Dică şi jucătorii săi le-au făcut pe plac celor care i-au aşteptat, au împărţit cu răbdare autografe şi s-au pozat de fiecare dată când au fost solicitaţi.

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalti.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Rodriguez '76), D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic (I. Gheorghe '61), N. Păun, C. Matei (Achahbar ' 68), Ştefănescu - R. Varga (Rondon '61), A. Tudorie (Safranko '61). Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Şut, Edjouma (Oaida '57)- Cordea, Compagno (Miculescu '68), Fl. Coman (Omrani '46). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Paun (7) / Dawa (26), Oaida (79), Creţu (90+1

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare