Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joachim Low şi-a anunţat revenirea în fotbal. Ce planuri are fostul selecţioner al Germaniei

Joachim Low şi-a anunţat revenirea în fotbal. Ce planuri are fostul selecţioner al Germaniei
Comentarii

La optsprezece luni după ce a părăsit naţionala Germaniei, Joachim Löw, campion mondial în 2014, şi-a exprimat „intenţia” de a reveni în fotbal după Cupa Mondială din 2022, într-un interviu pentru Kicker.

„Mă simt din nou motivat când mă uit la fotbal, asta nu a fost cazul de câteva luni” , a spus Joachim Löw, antrenorul Germaniei din toamna anului 2006 până în vara anului 2021.

Când se iveşte ocazia, Löw „intenţionează” să revină la fotbal. „Dacă simt că îmi place ceva, sunt gata şi o voi face din nou”, a spus Löw, 62 de ani.

„Cu siguranţă sunt şi alte echipe pentru mine”, a răspuns el în momentul în care a fost întrebat dacă munca lui s-a încheiat cu titlul mondial câştigat în 2014 în Brazilia. Nu şi-a precizat însă dorinţa: să redevină antrenor pentru altă ţară sau antrenor de club.

Asistent al lui Jürgen Klinsmann din toamna anului 2004 până în vara anului 2006, Joachim Löw a preluat conducerea selecţionatei germane după Cupa Mondială din 2006.

La nivel de echipe de club, Low a antrenat-o pe VfB Stuttgart, alături de care a câştigat Cupa Germaniei în 1997, iar anul următor a disputat finala Cupei Cupelor, apoi a mai fost prezent pe băncile tehnice ale echipelor Fenerbahce, Karlsruhe, Adanaspor, Innsbruck şi Austria Viena.

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare