Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în fotbalul european. Adversara FCSB-ului din Conference League, în faliment?

ŞOC în fotbalul european. Adversara FCSB-ului din Conference League, în faliment?

FCSB

Comentarii

Proprietarul lui Anderlecht, Marc Coucke, a anunţat că nu se gândeşte la vânzarea clubului, scrie luni presa din Belgia, în contextul crizei sportive şi financiare pe care o traversează adversara de joi a FCSB-ului în grupele Conference League.

Anderlecht, care l-a demis luni pe antrenorul Felice Mazzu, are doar 16 puncte după 14 etape din Pro League, cel mai slab bilanţ din ultimii 30 de ani, cu doar cinci puncte mai mult decât prima echipă aflată pe loc retrogradabil.

Cea mai titrată formaţie din Belgia a pierdut ultimele patru meciuri în toate competiţiile. În plus, situaţia financiară este foarte complicată, fiind zvonuri chiar despre o posibilă intrare în insolvenţă, astfel încât au apărut speculaţii despre vânzarea clubului.

Contactat de ziarul Het Nieuwsblad, Marc Coucke a dezminţit, însă, ferm zvonurile. "Aceste discuţii au apărut de nicăieri. O vânzare nu este la ordinea zilei, mergem mai departe", a spus el.

Robin Veldman, antrenorul echipei de tineret, va asigura interimatul pe banca tehnică a echipei din capitala Belgiei înaintea numirii unui nou antrenor.

Anderlecht o va întâlni joi pe FCSB în Conference League, la Bruxelles (de la ora 19:45), după 0-0 la Bucureşti. Belgienii sunt pe locul al treilea în grupă, cu patru puncte obţinute, iar FCSB este ultima, cu un singur punct bifat în cele patru etape disputate.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare