Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, reacţie genială când a văzut decizia arbitrului la faultul lui Yeboah: ”Trebuia să-i dea galben lui Fulop”

Panduru, reacţie genială când a văzut decizia arbitrului la faultul lui Yeboah: ”Trebuia să-i dea galben lui Fulop”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a avut o reacţie genială când a văzut faza în care Radu Petrescu nu i-a dat roşu lui Yeboah, după ce jucătorul lui CFR Cluj a sărit cu ambele picioare pe tibia Lorand Fulop.

La derby-ul U Cluj - CFR Cluj, scor 1-2, a fost una dintre cele mai grave greşeli de arbitraj din acest sezon.

Radu Petrescu nu l-a eliminat pe Yeboah la o fază la care a sărit cu picioarele direct pe tibia adversarului. Basarab Panduru a ironizat şi s-a amuzat pe seama deciziei luate de arbitrul Radu Petrescu.

Basarab Panduru, reacţie după ce a văzut faza în care Radu Petrescu nu l-a eliminat pe Yeboah

În minutul 70 al derby-ului U Cluj - CFR, când oaspeţii conduceau cu 2-0, Yeboah a avut o intrare extrem de dură asupra lui Lorand Fulop.

Jucătorul lui CFR Cluj a sărit cu ambele picioare pe tibia lui Lorand Fulop, dar a scăpat de eliminare.

Radu Petrescu, arbitrul meciului, se afla foarte aproape de fază şi a decis că este fault doar de cartonaş galben. Nici măcar la VAR nu s-a apelat la această fază, deşi tehnologia intervine în astfel de momente.

Decizia lui Basarab Panduru a reacţionat amuzat când a comentat faza în care Yeboah n-a fost eliminat. Expertul Orange Sport este convins şi că Radu Petrescu nu va fi pedepsit pentru această gafă:

Florin Răduciou: Este evident că este cartonaş roşu, este o intrare foarte... este o intrare violentă. Arbitrul este la 3-4 metri, cum să nu vezi o asemenea intrare?
Dan Udrea: Nu, nu, el o vede, dar o apreciază ca fiind de galben, asta mi se pare grav.
Constantin Zotta: Pentru că el fluieră, el sancţionează cu lovitură liberă directă şi cu cartonaş galben.
Basarab Panduru, ironic: Dar el cred că nu ştia cui să-i dea galben, lui Fulop sau lui Yeboah? (n.r. râzând) Păi ce faci, mă, cum adică? La intrarea asta cu două picioare... Ce vrei să faci? Sari cu amândouă picioarele, păi astea erau pe vremuri, când jucam eu prin Liga 2, prin '88, '89.
Florin Răducioiu: Aşa este. Greşeală mare.
Dan Udrea: Oameni buni, dar totuşi avem VAR. Asta este o fază de VAR rezolvabilă în câteva secunde.
Panduru: Poate să spună că ”nu vin, pentru că am controlat faza, am văzut, sunt 100% convins că nu este cartonaş roşu?”
Udrea: Poţi să faci asta, dar mă îndoiesc că un arbitru face asta.
Zotta: Nu, dacă un arbitru face aşa ceva, stai acasă, nu mai veni să arbitrezi, vezi-ţi de treaba ta...
Panduru, ironic: Daaaaa, o să stea acasă până săptămâna viitoare (n.r. când se joacă o nouă etapă din Liga 1). Deci stă acasă, nu? Până săptămâna viitoare, când vine şi arbitrează iar. Exact până săptămâna viitoare stă, îşi ia vreo 5 zile acum, în cursul săptămânii, până săptămâna viitoare să vezi cum stă...

În final, Basarab Panduru a declarat amuzat că ar fi fost de aşteptat ca Radu Petrescu să-l elimine chiar pe Roland Fulop, victima acestui fault:

”Asta spun, că trebuie să-i dea lui Fulop... ”Dă-i lui Fulop, dă-i lui Fulop roşu, galben, ce ai pe acolo, pe ce pui mâna prima dată. Dă-i lui Fulop, că Fulop i-a rupt piciorul”, a spus Basarab Panduru, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare