Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"999 din 1000 de oameni din fotbalul românesc habar n-au!". Cum l-a impresionat Marius Croitoru pe MM Stoica | EXCLUSIV

"999 din 1000 de oameni din fotbalul românesc habar n-au!". Cum l-a impresionat Marius Croitoru pe MM Stoica | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Stoica a povestit la Telekom Sport de ce a fost impresionat de Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul de la FC Botoşani. Fostul fotbalist de la FCSB l-a surprins pe MM cu cunoştinţele sale despre fotbal. Managerul a spus că Marius Croitoru ştie un detaliu despre care "999 din 1000 de oameni" din fotbalul românesc nu au cunoştinţă.

"999 din 1000 de oameni din fotbalul românesc habar n-au!". Cum l-a impresionat Marius Croitoru pe MM Stoica | EXCLUSIV

După transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoşani la FCSB, Mihai Stoica l-a lăudat pe Marius Croitoru, antrenorul echipei patronate de Valeriu Iftime. MM a spus că a fost impresionat de nivelul de cunoştinţe fotbalistice pe care Croitoru le are şi crede că tehnicianul va avea o carieră frumoasă în antrenorat.

MM e sigur că Marius Croitoru va prinde un contract la o echipă mult mai bună decât FC Botoşani şi l-a indicat pe Valeriu Iftime drept omul decisiv în ascensiunea lui Croitoru.

"A dus o echipă cu un buget mic în play-off, când altele cu buget mult mai mare nu au reuşit să ajungă. Mărtuşiresc că a fost cea mai mare supriză pe care am avut-o în ultimii ani, şi un tânăr până la urmă pentru că are 41 de ani. Să aibă un asemenea knowledge (n.r. - cunoştinţe). Am vb de finală din 1982, de fapt de un meci Brazilia - Italia 2-3 şi ştia că Serginho era vârful Braziliei, asta spune multe. Cu toate responsabilitarea, nu o ştiu 999 de inşi din 1000 din fotbalul românesc, habar nu au, pentru că nu sunt interesaţi. Pe mulţi îi intereseaa să se uită la emisiuni de bârfă şi gata.

Mi-a plăcut foarte mult şi îi prevăd o carieră mare pentru că e un om foarte întelginet şi foarte dedicat. Cred că merită în viitor, peste un an 2-3-4, habar nu am, pentru că e foarte tânăr, să ajungă la o echipă care să nu aibă problemele de la Botoşani. Pentru el faptul că Iftime i-a dat credit a reprezentat foarte mult. Valeriu iftime l-a simţit", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Marius Croitoru, care nu are licenţa Pro, e antrenorul Botoşaniului din iunie 2019 şi a reuşit performanţe importante: a calificat echipa de două ori în play-off-ul Ligii 1 şi o dată în preliminariile Europa League. Contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoşani se va termina la vară.

Afla mai multe despre: mihai stoicamarius croitorulaudefc botosanicunostinte 

viewscnt
Articole similare