Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E pe site-ul clubului? Nu mi s-a comunicat, nu am nimic pe telefon”. Prepeliţă a aflat la interviul de după meci că a fost demis: ”Ştiu că primarul încerca ceva” | VIDEO

”E pe site-ul clubului? Nu mi s-a comunicat, nu am nimic pe telefon”. Prepeliţă a aflat la interviul de după meci că a fost demis: ”Ştiu că primarul încerca ceva” | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

În ultima etapă a turului sezonului regular, FC Argeş a fost învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 0-2, Andrei Prepeliţă (36 de ani) ajungând să plătească cu postul. Doar că şefii clubului piteştean nu s-au obosit să îl anunţe personal, ci au emis un comunicat de care acesta a aflat la interviul de după meci.

În urma partidei cu Petrolul Ploieşti, pierdută de FC Argeş cu 0-2, conducerea piteştenilor a emis un comunicat oficial, prin care a anunţat demiterea lui Andrei Prepeliţă.

Prezent la interviul de după meci, tehnicianul de 36 de ani a fost informat de jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu, în legătură cu faptul că a fost înlăturat din postul său.

Confuz şi surprins, Prepeliţă nu a ştiut iniţial cum să reacţioneze, iar apoi a recunoscut că nu este chiar şocat, întrucât ştia că primarul îi pusese gând rău de o vreme.

Antrenorul i-a criticat pe şefii piteşteni pentru felul în care au procedat şi s-a destăinuit în legătură cu dificultăţile întâmpinate în mandatul său la FC Argeş.

Andrei Prepeliţă a aflat la interviul de după meciul cu Petrolul că a fost demis

Nu, nu am aflat (n.r. de comunicat). Serios, nu am aflat. (n.r. de mâine se ocupă doar Schumacher de echipă) Nu ştiu, chiar nu ştiu ce să declar la ceea ce îmi spui.

Nu e un şoc, dar cred că ar fi fost corect, cum ar proceda un club profesionist, să îmi comunice personal. Nu mi s-a comunicat nimic.

Nu m-am uitat pe telefon... nu am nimic, doar rapoartele mele. E pe site-ul clubului? (n.r. pe Facebook e) Pe pagina oficială? (n.r. aşa am văzut) Ofiţerul de presă e aici, lângă noi.

Nu ştiu dacă ştie. Ai postat ceva (n.r. spune spre ofiţerul de presă)? Nu. Nu au postat oamenii de la media. Sunt aici, nu a postat niciunul, nu ştiu cine mai are acces la pagina clubului.

(n.r. primarul are acces?) Ştiu că tot încearcă ceva împotriva mea, ştiu lucrul ăsta de ceva timp, dar nu mă aşteptam chiar aşa de neprofesionist să se procedeze.

Eu am contract până în vara anului viitor, corect trebuia să ne aşezăm la masă, să discutăm, nu să aflu de la dumneavoastră. Aşa ar trebui să se procedeze profesionist.

Am venit la clubul ăsta când era în divizia a doua. Au fost multe situaţii, chiar şi când ne-am calificat în play-off, când am fost lăsat singur, doar Jean Vlădoiu m-a susţinut. Şi acum s-a tot încercat, de la începutul anului s-au tot încercat diverse lucruri.

Venind cu acest comunicat de presă... am jucat la cluburi mari, am jucat fotbal profesionist, aşa comportament nu am întâlnit, faţă de un om care a venit, a luat echipa de la retrogradare, a salvat-o, a dus-o în play-off, în semifinalele Cupei.

Ăsta e respectul în România şi aştept să mi se comunice oficial. (n.r. de ce ţi-au mai prelungit contractul în vară?) Nu aveau ce să facă, era lumea care îi presa, nu vreau să vorbesc mai multe, dar o să vorbim.

Au fost diverse discuţii, dar s-a opus Jean, s-a opus şi domnul Tudose, sponsorul principal... eu nu am cedat. Dacă cedam, probabil erau mai mulţi antrenori schimbaţi până acum.

(n.r. Croitoru ar fi favorit să te înlocuiască) E fotbal. Când te apuci de meseria asta, te aştepţi la astfel de lucruri. Marius nu are nicio vină.

El răspunde în funcţie de ofertele pe care le are, e normal. Şi eu am avut în vară alte oferte, dar am ales să continui aici, chiar dacă au plecat jucători mulţi.

Am ochelarii lui Harry Potter, dar bagheta nu mi-au dat-o. Ne supunem, dacă aşa au hotorât, contactăm avocatul şi vedem ce se întâmplă.

Nu regret (n.r. că şi-a prelungit contractul), tot ce am făcut la FC Argeş, am făcut cu inima, inclusiv când am venit ca jucător. Psihic sunt bine, atunci a fost un puseu de tensiune”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare