Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Andrei Prepeliţă, dat afară de la FC Argeş! Acuzaţiile clubului: "Ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii nu pot fi tolerate"

OFICIAL | Andrei Prepeliţă, dat afară de la FC Argeş! Acuzaţiile clubului: "Ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii nu pot fi tolerate"

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă (36 de ani) a fost dat afară de FC Argeş, imediat după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti. Comunicatul clubului piteştean este unul dur, cu acuzaţii la adresa antrenorului.

Andrei Prepeliţă nu mai e antrenor principal la FC Argeş

Petrolul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, în etapa a 15-a din Superligă. Golurile au fost marcate de Grozav 13' şi Budescu 84' (penalty).

Rezultatul a fost picătura care a umplut paharul pentru conducătorii de la FC Argeş, echipă care ocupă locul 11 în Superligă, cu 17 puncte, după ce a jucat în play-off cu Andrei Prepeliţă în stagiunea trecută. 

După un an şi jumătate de când a fost instalat şi după ce a dus echipa la alt nivel, Andrei Prepeliţă a fost anunţat că a fost eliberat din funcţie de membrii Consiliului Director. 

În comunicat apar şi acuzaţii la adresa tehnicianului, iar echipa va fi pregătită de interimarul Constantin Schumacher.

„Consiliul Director al Clubului FC Argeş s-a întrunit în această seară, în şedinţă de urgenţă, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) dispuate în Superligă, dar şi a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României. 

În afara evoluţiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de alb-violeţi în aceste partide, membrii C.D. au analizat şi actele de indisciplină înregistrate în ultima perioadă şi acoperite de către antrenorii echipei, precum şi deficienţele de organizare careu au condus la o stare de tensiune în cadrul lotului şi clubului şi care pun în pericol îndepliniarea obiectivelor stabilitate. 

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marţi, 25 octombrie, antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza şi va răspunde de programul de pregătire al echipei şi care va răspunde de rezultate în perioada următoare. 

Ignorarea publicului, a suporterilor şi a conducerii clubului nu pot fi tolerate, iar manifestările de nemulţumire ale suporterilor echipei noastre şi numărul tot mai redus de spectatori reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcţia greşită şi că e nevoie de o schimbare. Concluzia e simplă: această schimbare trebuie făcută imediat. 

După cum ştiţi, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparţine managerului Ion Vlădoiu şi antrenorului Andrei Prepeliţă”, a transmis FC Argeş. 

 

Afla mai multe despre: andrei prepelitafc argesandrei prepelita dat afara fc arges 

viewscnt
Articole similare