Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pronosticul lui Laszlo Dioszegi înaintea duelului cu FCSB: ”Se va încheia 1-0”. Mesaj tăios după greşelile de arbitraj în favoarea CFR-ului | EXCLUSIV

Pronosticul lui Laszlo Dioszegi înaintea duelului cu FCSB: ”Se va încheia 1-0”. Mesaj tăios după greşelile de arbitraj în favoarea CFR-ului | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Înaintea confruntării dintre Sepsi şi FCSB, din ultima etapă a turului sezonului regular, patronul clubului covăsnean, Laszlo Dioszegi, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport. Finanţatorul deţinătoarei Cupei României a vorbit despre confruntarea împotriva vicecampioanei şi despre greşelile de arbitraj făcute în favoarea CFR-ului în ultimele două etape.

În etapa trecută, Sepsi şi CFR au fost părtaşe la unul dintre cele mai slabe meciuri din cariera lui Istvan Kovacs, în care centralul a făcut o serie de greşeli major

Înaintea confruntării cu FCSB, Laszlo Dioszegi a afirmat că speră că acesta erori nu se vor mai repeta, sugerând că echipa pregătită de Dan Petrescu este favorizată, după ce a câştigat cu U Cluj în circumstanţe similare.

În plus, patronul lui Sepsi a discutat despre declaraţiile controversate oferite de Gigi Becali în legătură cu clubul covăsnean şi a prezis că echipa sa se va impune împotriva FCSB-ului.

Pronosticul lui Laszlo Dioszegi înaintea duelului cu FCSB

E ceva fantasitc, când eram copil şi eram suporter, când erau 2.000 - 3.000 de spectatori era mare lucru. Iată că peste 40 de ani sunt 8.000, e ceva de vis.

Mă bucur că lumea apreciează echipa noastră, dar trebuie sa recunoaştem că mulţi oameni au venit pentru FCSB, sper să putem să fie cel puţin egali cu adversarul.

Jucătorii mei au bonus la fiecare meci câştigat, nu am vrut să pun presiune pe ei, când joci cu echipe mari, trebuie să joci pentru bucuria de a fi fotbalist.

Să joace pentru simplul fapt că joacă cu o echipă mare, pe un stadion plin, pe un gazon excelent. (n.r. le-aţi cerut ceva în plus jucătorilor după declaraţiile lui Gigi Becali?) Absolut deloc.

Mă ocup doar de echipa mea şi niciodată nu vin să spun să joace mai bine echipa că a zis cineva nu ştiu ce.

Avem câţiva fotbalişti, dar mai avem mult până să zicem că sunt fotbalişti cu adevărat. Fotbaliştii mari joacă în campionatele de top.

Într-adevăr ce s-a întâmplat cu CFR, unde s-a văzut clar că era un cartonaş roşu (n.r. au fost trei eliminări ratate de Kovacs)... există VAR.

Şi ieri, la fel, la CFR, roşu, da VAR nu a văzut. Meciurile trebuie să se joace pe teren şi să nu fie vreo echipă favorizată.

(n.r. un pronostic pentru meciul cu FCSB) Safranako gol în minutul 75, câştigăm cu 1-0”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare