Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a surprins”. Sorin Cârţu a dezvăluit ce a transmis Marian Copilu conducerii Universităţii Craiova în momentul plecării din Bănie | EXCLUSIV

”M-a surprins”. Sorin Cârţu a dezvăluit ce a transmis Marian Copilu conducerii Universităţii Craiova în momentul plecării din Bănie | EXCLUSIV
Comentarii

După nouă luni petrecute în Bănie, timp în care a colaborat cu trei antrenori, Marian Copilu a părăsit-o pe Universitatea Craiova, dându-şi demisia după victoria cu Petrolul Ploieşti. Într-un interviu cu Orange Sport, preşedintele Sorin Cârţu a dezvăluit ce a transmis conducerii fostul oficial al oltenilor în momentul plecării.

Sosit la Universitatea Craiova după ce a ”divorţat” cu scandal de CFR Cluj, Marian Copilu a rezistat doar nouă luni în Bănie, înainte de a îşi informa şefii că îşi dă demisia.

Fostul preşedinte al campioanei a sosit pe stadionul Ion Oblemenco în ianuarie, în perioada în care Laurenţiu Reghecampf se afla pe banca tehnică a echipei.

Odată cu despărţirea de fostul campion al României, Copilu a fost cel care a insistat pentru venirea lui Laszlo Balint la club, tehnician care a rezistat doar şapte etape pe bancă.

După venirea lui Mirel Rădoi, rolul fostului oficial al Universităţii Craiova a devenit din ce în ce mai limitat, deşi acesta a reuşit să convingă un nou club să îl transfere pe Giedrius Arlauskis.

Interesant este că goalkeeper-ul, un apropiat al lui Copilu, a apucat să debuteze în tricoul oltenilor de abia la acea victorie cu Petrolul, în urma căreia fostul oficial al Craiovei a părăsit clubul.

Într-un interviu cu Orange Sport, Sorin Cârţu a dezvăluit ce a transmis Marian Copilu conducerii Universităţii în momentul plecării din Bănie.

”Plecarea lui Marian m-a surprins”

Preşedintele Craiovei a afirmat, la fel ca fostul oficial al clubului, că motivele din spatele demisiei erau legat de familie, refuzând să specifice ceva în plus.

Plecarea lui Marian m-a surprins, se pare că sunt nişte motive personale, familiale, asta e ce şi-a expus el şi de aici nu pot să fac niciun fel de comentariu”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

După ce l-a pierdut pe Marian Copilu, Mirel Rădoi a făcut un apel către conducerea oltenilor să îi găsească un înlocuitor acestuia.

Printre candidaţii pentru a îi lua locul s-ar număra Dani Coman, liber de contract după despărţirea de Hermannstadt, de la începutul acestui sezon.

Pentru fostul preşedinte al sibienilor ar fi al treila post de oficial în prima ligă, după ce a mai lucrat şi pentru Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: marian copilu 

viewscnt
Articole similare