Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formaţia din Liga 1 care a reuşit o campanie de transferuri modestă, dar ”are şanse” la play-off: ”Nu a adus nimic pe bani” | EXCLUSIV

Formaţia din Liga 1 care a reuşit o campanie de transferuri modestă, dar ”are şanse” la play-off: ”Nu a adus nimic pe bani” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei dintre FC Voluntari şi Chindia Târgovişte, MM Stoica a remarcat formaţia din Liga 1 care a reuşit o campanie de transferuri mai mult decât modestă, dar ”are şanse” de a se califica în play-off.

La începutul acestui sezon, două dintre echipele rămase în Liga 1 erau cotate cu şanse mai mari de a retrograda decât formaţiile de abia promovate din eşalonul secund.

Una dintre acestea era CS Mioveni, care, după 15 etape, a reuşit să însumeze doar o victorie, opt puncte şi se află pe ultimul loc în prezent, iar cealaltă fosta codaşă a Ligii 1, Chindia Târgovişte.

După 10 etape, echipa dâmboviţeană se afla pe ultimul loc, cu doar trei puncte şi fără victorie, dar, după aducerea lui Toni Petrea, a reuşit să câştige următoarele patru runde.

Aşadar, cu o restanţă rămasă din tur, Chindia se află la doar patru puncte de locul şase, ocupat de Sepsi, şi este una dintre cele mai în formă echipe din campionatul nostru.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a remarcat munca reuşită de Toni Petrea la Târgovişte, în condiţiile în care Chindia a reuşit o campanie de transferuri mai mult decât modestă.

Formaţia din Liga 1 care a reuşit o campanie de transferuri mai mult decât modestă, dar ”are şanse” la play-off

Singurul jucător adus în vară care a avut vreun impact notabil pe gazon a fost Daniel Popa, revenit din Coreea de Sud, în timp ce căpitanul Paul Iacob (Rapid) şi Daniel Florea (Voluntari) au fost pierduţi pe gratis, iar Marco Dulca vândut FCSB-ului pentru 250.000 de euro.

A pierdut căpitanul de echipă, fundaş central, Paul Iacob, l-a pierdut pe Marco Dulca, nu lipsea din primul 11 mijlocaşul lor central, l-a pierdut chiar şi pe (n.r. Daniel) Florea, care era un jucător destul de important, mai avea şi banderola câteodată.

Iar jucători... Akhmatov, Vorobjovas... jucători refuzaţi de alte echipe practic. Vorobjovas a fost la UTA, nu a vrut să îl ţină UTA, nu l-ar fi cumpărat Chindia. Nu a adus nimic pe bani şi uite că a reuşit să facă o echipă care, în ritmul ăsta, are şanse la play-off”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: chindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare