Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, avertizat despre jucătorul care a cerut să evolueze la FCSB 2: "Nu mai poate juca la nivelul Ligii 1"

Gigi Becali, avertizat despre jucătorul care a cerut să evolueze la FCSB 2: "Nu mai poate juca la nivelul Ligii 1"

FCSB

Comentarii

Rachid Bouehnna (31 de ani), fundaşul central de la FCSB, nu mai poate juca la nivelul Ligii 1 consideră Attila Hadnagy, oficialul lui Sepsi, fosta echipă a apărătorului algerian. Bouhenna a fost trecut pe lista neagră la FCSB şi va pleca, cel mai probabil, în vara lui 2023 când îi expiră contractul.

Gigi Becali este avertizat că unul dintre fotbaliştii de la FCSB, Rachid Bouhenna, nu mai poate juca la nivelul Ligii 1. Attila Hadnagy, oficialul lui Sepsi, a făcut declaraţia legată de nivelul lui Bouehnna, cel care a fost unul dintre cei mai buni fundaşi din România la Sepsi, unde a fost şi căpitan.

Gigi Becali, avertizat despre unul dintre jucătorii trecuţi pe lista neagră la FCSB: "Nu mai poate juca la nivelul Ligii 1"

Contractul lui Rachid Bouhenna cu FCSB se termină în vara lui 2023 şi, cel mai probabil, va pleca după ce a fost trecut pe lista neagră. Attila Hadnagy avertizează că, după părerea sa, Bouhenna nu mai poate juca la nivelul Ligii 1, după ce a mers doar în jos de când a plecat de la Sfântu Gheorghe.

„Nu mai vreau să comentez, cazul Bouhenna pentru noi este închis, cum am şi zis. A plecat de la noi pe uşa din spate, nu mai vreau să discut despre asta, dar din păcate pentru el, numai pe jos s-a dus de la noi. Strict fotbalistic pot spune că la noi a fost un jucător important, un fundaş foarte bun, a şi fost căpitanul de echipă, dar după aia, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, dar cum am zis, cred că nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1, aşa văd eu.

La noi a făcut treabă, după aceea, nu mă mai interesează. Rău nu pot să zic că stătea, era un jucător de vestiar, nu făcea deloc scandal sau aşa ceva, era un jucător de echipă, nu am avut probleme când a fost la noi. Marea problemă a fost când a plecat, dar a trecut, nu mai vrem să vorbim despre el”, a declarat Attila Hadnagy, la Pro Arena.

MM, după umilinţa cu Silkeborg: "Bouhenna mi-a spus că ar fi preferat să joace la echipa a doua"

La începutul lunii, Mihai Stoica a anunţat la Orange Sport că Rachid Bouhenna nu este pregătit pentru a juca la echipa mare a FCSB după ce a fost mai mult accidentat în ultima vreme. Mai mult, fundaşul i-a cerut lui MM să joace la echipa a doua înaintea meciului tur cu Silkeborg (0-5, în Danemarca).

"Bouhenna mi-a spus că ar fi preferat să joace la echipa a doua, dar sunt unii fotbalişti care nu au drept de joc acolo. El este apt de joc, dar nu este pregătit, aşa cum nu era nici când a debutat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalirachid bouhennaliga 1fcsb 2mihai stoica 

viewscnt
Articole similare