Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea să joace la altă echipă! OUT de la FCSB: jucătorul n-a mai suportat | EXCLUSIV

Vrea să joace la altă echipă! OUT de la FCSB: jucătorul n-a mai suportat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Adus gratis în vară, Rachid Bouhenna (29 de ani) s-a accidentat şi nu a jucat foarte mult la FCSB. Introdus în echipă la umilinţa cu Silkeborg, Bouehnna a jucat nerefăcut, iar după partidă a cerut să meargă la echipa a doua pentru a prinde minute şi pentru a reintra în ritmul de joc.

Rachid Bouhenna vrea să joace, pentru o perioadă, la echipa a doua a FCSB, până se reface complet după accidentările suferite în ultima perioadă. Fundaşul, care a jucat puţin la echipa "roş-albastre", a fost folosit în meciul cu Silkeborg, dar şi-a dat seama că nu poate duce momentan ritmul de joc.

N-a mai suportat! Jucătorul s-a cerut OUT de la FCSB: vrea să joace la altă echipă! | EXCLUSIV

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre umilinţa cu Silkeborg şi a dezvăluit că, după partidă, Rachid Bouhenna a cerut să meargă şi să joace la echipa a doua a FCSB. Fundaşul central nu are ritmul de joc necesar pentru a fii la un nivel bun, de aici această decizie.

Mihai Stoica a confirmat că Rachid Bouhenna nu este, încă, pregătit la un nivel bun de joc, aşa cum nu era nici când a debutat la FCSB. El susţine că nu este încă pregătit să joace la FCSB, motiv pentru care are nevoie de meciuri mai uşoare.

"Bouhenna mi-a spus că ar fi preferat să joace la echipa a doua, dar sunt unii fotbalişti care nu au drept de joc acolo. El este apt de joc, dar nu este pregătit, aşa cum nu era nici când a debutat", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

De când a venit la FCSB, Rachid Bouhenna a jucat doar patru partide la echipa "roş-albastră", dar a intrat repede pe lista neagră a lui Gigi Becali. Apoi, fundaşul algerian, fostul căpitan de la Sepsi, s-a accidentat şi a fost trimis la echipa a doua să joace pentru a se reface. Bouhenna nu a marcat şi nu a pasat decisiv pentru FCSB, în acest sezon.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rachid bouhennafcsbechipa a douafcsb 2mihai stoica 

viewscnt
Articole similare