Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aţi văzut meciul CFR-ului cu Slavia Praga?” Răspunsul clar oferit de MM Stoica: ”Au jucat cu foarte mulţi titulari. Gigi s-a speriat!” EXCLUSIV

”Aţi văzut meciul CFR-ului cu Slavia Praga?” Răspunsul clar oferit de MM Stoica: ”Au jucat cu foarte mulţi titulari. Gigi s-a speriat!” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica a fost invitat special în studioul OrangeSport, unde a vorbit despre seara din Conference League a echipelor româneşti.

CFR Cluj a dispus joi, în deplasare, de formaţia cehă Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte.

Pe Eden Arena din Praga, CFR a înscris unicul gol al întâlnirii, prin Janga, în minutul 45, din pasa lui Roger.

În grupa G din Conference League toate echipele au câte patru puncte şi sunt despărţite prin golaveraj. CFR Cluj este clasată pe locul al patrulea în grupă.

MM Stoica a fost întrebat şi despre rezultatul mare obţinut de Dan Petrescu. Oficialul de la FCSB spune că a fost surprins, De asemenea, el îşi doreşte ca echipa ardeleană să ajungă în primăvara europeană. 

MM Stoica a remarcat faptul că Dan Petrescu a decis să folosească aproape toţi titularii obişnuiţi, spre deosebire de Gigi Becali, care a decis să joace cu rezervele meciul cu Danemarca. 

”Au jucat cu foarte mulţi titulari. Gigi s-a speriat!”

”Chiar am fost surprins. Oricum, o victorie bună. E atât de interesantă grupa aia. Toate au câte 4 puncte. Mă uitam aseară după rezultate, să vedem pe unii care au păţit ca noi.

Vorbesc foarte serios. Eu aş vrea ca CFR să meargă în primăvara europeană. Să aibă cât mai multe meciuri. Oricum, acolo s-a văzut clar. Au jucat cu foarte mulţi titulari.

Au puncte mult mai multe decât noi în campionat. Gigi s-a speriat şi a zis asta. Noi acasă vom juca cu titularii, va fi altceva. Sper să rezolvăm problemele din defensivă”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

 

 

Afla mai multe despre: cfr-mm stoicaconference league 

viewscnt
Articole similare