Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PODCAST cu una dintre cele mai frumoase sportive din România. Chelsea Gandrabura: ”Lumea m-a întrebat dacă sunt fiica lui Dan Petrescu”

PODCAST cu una dintre cele mai frumoase sportive din România. Chelsea Gandrabura: ”Lumea m-a întrebat dacă sunt fiica lui Dan Petrescu”galerie foto

Special

Comentarii

Mircea Meşter a avut un invitat special în pocastul Orange Sport, ”1 la 1”. Chelsea Gandrabura are 21 de ani şi este una dintre cele mai bune jucătoare de polo din România.

Chelsea Gandrabura s-a născut în Republica Moldova, dar la 16 ani a venit în România pentru a juca polo la Dinamo, unde este una dintre cele mai bune jucătoare.

Chelsea a participat şi cu naţionala României la Campionatele Europene de polo feminin, o performanţă istorică pentru ţara noastră.

Cine este Chelsea Gandrabura: ”Mama a zis că mi se potriveşte numele”

În vârstă de 21 de ani, Chelsea Gandrabura s-a născut în Republica Moldova, unde a şi început să joace polo pe apă, un sport pe care spune că-l admiră datorită complexităţii lui.

La vârsta de 16 ani a venit în România, în Bucureşti, pentru a juca polo la Dinamo. De precizat că polo feminin este un sport nou în ţara noastră şi primele echipe de club au apărut în urmă cu aproximativ 10 ani.

Chelsea a devenit una dintre cele mai bune jucătoare de la Dinamo, pentru care a jucat chiar şi cu degetul fracturat:

”Aia cu nu te da bătut niciodată... Chiar dacă pare banal, că este o chestie pe care poţi să i-o spui oricărui sportiv, am resimţit-o în momentul în care aveam degetul rupt, pe care l-a fracturat într-un meci şi...

Avem degetul rupt şi mâna în ghips, eram la Oradea, jucam pentru locurile 3-4 şi când am văzut că echipa mea pierde, în repriza a doua, era foarte supărător pentru mine. Mai ales că nu pot ca şi căpitan să le fiu alături.

În momentul ăla l-am întrebat pe antrenor: ”Mă bag?” Şi el a zis că ”fă cum ştii”. Mi-am scos ghipsul, m-am băgat în apă, am marcat 3 goluri şi am câştigat.

Nu e de laudă pentru mine, cât a fost satisfacţia aia că am putut să ajut echipa, chiar dacă am rămas cu degetul urât format... satisfacţia aia că mi-am putut ajuta echipa, momentul ăla mi-a rămas implementat în minte”, a povestit Chelsea Gandrabura, în podcastul Orange Sport, ”1 la 1”, cu Mircea Meşter.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CHELSEA GANDRABURA!

Chelsea a dezvăluit şi cum părinţii săi au ajuns să-i pună acest nume. Ideea i-a venit tatălui său, care lucra în Londra:

”E un prenume englez. Mama, când era însărcinată, tata lucra în Londra şi a venit cu sugestia aceasta şi a spus că mi se potriveşte numele”, a mai spus Chelsea Gandrabura.

Ea a povestit amuzată că au fost multe persoane care au confundat-o cu una dintre fiicele lui Dan Petrescu, cel care are o fiică pe care o cheamă tot Chelsea: ”M-a mai întrebat lumea dacă sunt fiica lui Dan Petrescu”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare