Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali poate da lovitura cu jucătorul căruia îi semnase sentinţa! Ofertă de ultim moment: 1 milion €

Gigi Becali poate da lovitura cu jucătorul căruia îi semnase sentinţa! Ofertă de ultim moment: 1 milion €

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o ofertă de ultim moment pentru una dintre "perlele" lui Gigi Becali. Ianis Stoica (19 ani), fotbalist pe care patronul "roş-albaştrilor" voia să-l trimită la U Cluj sub formă de împrumut, e dorit de o echipă din MLS, campionatul de fotbal din Statele Unite ale Americii.

Ianis Stoica nu mai repetă prestaţiile din sezonul trecut la FCSB şi, din cauza aglomeraţiei de pe postul de atacant, "perla" nu mai prinde echipa. Gigi Becali a vrut să-l trimită la U Cluj sub formă de împrumut, însă a sosit o ofertă de ultim moment pentru jucătorul crescut în academia clubului.

Gigi Becali poate da lovitura cu jucătorul căruia îi semnase sentinţa! Ofertă de ultim moment: 1 milion €

Gigi Becali îi semnase sentinţa lui Ianis Stoica, fotbalist care nu s-a mai ridicat la înălţimea prestaţiilor din sezonul trecut la FCSB şi se pregătea să meargă la U Cluj, sub formă de împrumut. O ofertă de ultim moment îl poate salva pe Stoica de "exil". ProSport anunţă că pe numele lui Ianis Stoica a sosit o ofertă de un milion de euro.

Un club din MLS, campionatul de fotbal din Statele Unite, îl vrea pe Ianis Stoica şi e gata să plătească un milion de euro pentru transferul definitiv. Perioada de transferuri din iarnă începe la 17 ianuarie 2023 şi se termină la 13 februarie 2023.

"Pachet", de la FCSB la U Cluj

FCSB vrea să-i trimită pe Denis Haruţ şi Ianis Stoica, la pachet, la U Cluj, echipă din Liga 1 care are nevoie de întăriri în lupta pentru supravieţuire. Gigi Becali a fost de acord să-i trimită pe cei doi, însă oferta de ultim moment îl poate salva pe "wonderkid-ul" Stoica.

Pe lângă cei doi, U Cluj îl poate lua şi pe fostul căpitan de la FCSB, Andrei Miron, revenit în ţară după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Hapoel Haifa, echipă unde a ajuns după ce Gigi Becali a vrut să "rupă" contractul cu fundaşul central.

Afla mai multe despre: gigi becaliianis stoicaofertafcsbmlsstatele unite 

viewscnt
Articole similare