Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea continuă parcursul formidabil la Chindia! Ce a spus după victoria cu Voluntari

Toni Petrea continuă parcursul formidabil la Chindia! Ce a spus după victoria cu Voluntari

Chindia Targoviste

Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a învins sâmbătă, în deplasare, echipa FC Voluntari, scor 3-0, printr-o triplă reuşită de Doru Popadiuc. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

Toni Petrea continuă parcursul formidabil la Chindia! Ce a spus după victoria cu Voluntari

Popadiuc a deschis scorul la Voluntari, înscriind din pasa lui Daniel Popa în minutul 14. În minutul 29, Chindia a cerut penalti la o cădere în careu a lui Căpuşă, dar VAR-ul a decis că nu a fost fault. FC Voluntari a avut un gol anulat de VAR, Damaşcan în minutul 33, iar în minutul 49 arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti pentru ilfoveni, după un contact în careu între Orozco şi Damaşcan. După analiza VAR, arbitrul a întors faza.

Oaspeţii au înscris al doilea gol în minutul 68, după ce Popadiuc a marcat singur cu portarul. Faza a fost analizată de VAR, pentru un presupus ofsaid, dar în cele din urmă golul a fost validat. Popadiuc şi-a completat tripla în minutul 82, cu un gol înscris de la jumătatea terenului. Chindia s-a impus cu 3-0 şi se află la a patra victorie consecutivă.

Toni Petrea, antrenorul echipei Chindia, a vorbit despre victoria de azi.

”A recuperat acea minge, a accelerat foarte bine şi a văzut acel culoar. O execuţie foarte interesantă din partea lui Popadiuc. Nu vrea să mă gândeasc peste nu ştiu câte etape, vreau să mă gândesc la următorul meci. Tot timpul trebuie să ne gândim doar la următorul meci”, a declarat Toni Petrea după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Meleke, C. Achim, Armaş - C. Costin (M. Răduţ 75), Govea, Tavares (Marcelo Lopes 64), Raţa (Merloi 75) - Damaşcan, Nemec (Florea 64), Aliji. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dumitraşcu - Akhmatov, Vorobjovas (Boldor 72) - Şerban (Ioniţă 72), Popadiuc, Neguţ (Chamed 78) - D. Popa (Grubac 75). ANTRENOR: Toni Petrea

Afla mai multe despre: toni petreachindiavoluntari 

viewscnt
Articole similare