Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Succesul fostei echipe îl bucură pe tehnicianul la care a renunţat Chindia: ”Toni Petrea e un antrenor pe care îl respect” | EXCLUSIV

Succesul fostei echipe îl bucură pe tehnicianul la care a renunţat Chindia: ”Toni Petrea e un antrenor pe care îl respect” | EXCLUSIVgalerie foto

Chindia Targoviste

Comentarii

După doi ani petrecuţi pe banca tehnică a Chindiei Târgovişte, lui Emil Săndoi (57 de ani) nu i-a mai fost propusă prelungirea de contract. Deşi conducerea a renunţat la acesta, actualul selecţioner de la U21 se bucură de succesul fostei echipe.

După doi ani petrecuţi pe banca Chindiei Târgovişte, lui Emil Săndoi nu i-a mai fost propusă prelungirea contractului, întrucât echipa a fost la un pas de retrogradare în ultima stagiune.

Antrenorul de 57 de ani i-a transmis conducerii că este interesat să continue la club, atât timp cât se vor investi bani în transferuri, aspect cu care şefii Chindiei nu au fost de acord.

Aşadar, Adrian Mihalcea a fost adus la club, dar acesta a rezistat doar 10 etape, timp în care nu a câştigat niciun meci şi a obţinut doar trei puncte.

Odată cu venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică, echipa din Târgovişte a reuşit să lege patru victorii la rând în campionat şi să ajungă la doar patru puncte de play-off.

Rezultatele reuşite de fostul antrenor de la FCSB, în condiţiile în care lotul este aproape identic cu avut de Mihalcea, au fost nesperat de bune, lucru care l-a bucurat pe Emil Săndoi.

Succesul Chindiei îl bucură pe Emil Săndoi

Deşi el nu a reuşit să ”îndrepte corabia”, actualul selecţioner al naţionalei U21 a recunoscut că este fericit că fosta sa echipă traversează o perioadă bună.

Săndoi le-a urat succes lui Petrea şi jucătorilor săi în lupta pentru evitarea retrogradării, spunând că mereu l-a respectat pe fostul tehnician al FCSB-ului.

Da, o urmăresc, bineînţeles. Eu mă bucur pentru ei, e normal, am stat doi ani acolo. Şi pentru Toni Petrea mă bucur, pentru că e un antrenor pe care eu îl respect.

Mi s-a părut civilizat de fiecare dată, şi în declaraţiile pe care le dă şi îmi doresc să aibă rezultate cât mai bune, să se salveze de la retrogradare, până la urmă, acesta e obiectivul”, a declarat Emil Săndoi, la Orange Sport.

În următoarea etapă a Ligii 1, Chindia Târgovişte o va înfrunta pe FC Botoşani, ţintind să lege a cincea victorie la rând în campionat.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare