Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu crede că a elucidat misterul din cazul Simona Halep: ”Unul dintre ei a trădat-o”. Cine sunt ”suspecţii” acestuia

Ionuţ Lupescu crede că a elucidat misterul din cazul Simona Halep: ”Unul dintre ei a trădat-o”. Cine sunt ”suspecţii” acestuia

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) se află la mijlocul unui scandal monstru la momentul actual, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Sportiva româncă a fost suspendată temporar, dar Ionuţ Lupescu este de părere că nu aceasta este de vină, ci că a fost ”trădată” de un membru al staffului ei.

Un scandal monstru a izbucnit în jurul Simonei Halep, după ce românca a fost depistată pozitiv cu roxadustat, în urma testărilor anti-doping de la US Open.

Prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare, sportiva româncă şi-a pledat inocenţa şi a transmis că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a dovedi că nu s-a dopat cu bună ştiinţă.

Un lucru e clar: acea substanţă nu avea cum să ajungă întâmplător în sângele Simonei, întrucât este sintetică şi nu poate fi regăsită în natură.

Astfel, Halep avea într-adevăr substanţa în sistem, dar există posibilitatea ca aceasta să fi ajuns acolo fără ca sportiva să fie 100% conştientă de acest lucru.

În ciuda faptului că antrenorul său, Patrick Mouratoglou, şi-a manifestat susţinerea faţă de Simona, Ionuţ Lupescu este de părere că fie acesta, fie un membru din stafful medical a trădat-o pe româncă.

Ionuţ Lupescu crede că a elucidat misterul din cazul Simona Halep

Vreau să vă spun din experienţa mea de fotbalist profesionist cum funcţionează relaţia dintre sportiv şi cei care se ocupă de latura medicamentaţiei.

Cel mai important lucru la cel mai înalt nivel este încrederea. Eu am avut parte de doctori extraordinari, atât la echipele de club din Germania, cât şi la naţională, unde era 'dochi' Popescu.

Nu am ştiut niciodată ceea ce iau, am luat doar ce mi s-a dat şi am fost convins mereu că e totul în regulă. Aşa cred că e şi în cazul Simonei Halep.

Ea a demonstrat în toată cariera ei că nu are nevoie de dopaj pentru a fi în top. Acum, ea a trecut la noul antrenor (n.r. Patrick Mouratoglou), cu tot cu stafful acestuia.

Şi a avut încredere totală în oamenii din jurul ei. Tu, ca sportiv, când e competiţie majoră, cum e un turneu ca US Open, nu stai să vezi tot ce iei.

Vor spune unii că trebuie să ştii, dar nu e chiar aşa… când ai încredere, tu iei ce ţi se dă şi te concentrezi pe latura sportivă, de analiză a adversarilor…

Nu mai zic că şi dacă ţi s-ar zice mai multe denumiri, nu ai avea cum să le cunoşti sau să le reţii pe toate.

Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona, la unul dintre ei face referire în declaraţie”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare