Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea! Prima reacţie a antrenorului Simonei Halep după ce sportiva româncă a fost depistată pozitiv cu roxadustat

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea! Prima reacţie a antrenorului Simonei Halep după ce sportiva româncă a fost depistată pozitiv cu roxadustatgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Vineri, Simona Halep (31 de ani) a anunţat oficial că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat, la testul anti-doping de la US Open. După aproape 24 de ore de tăcere, Patrick Mouratoglou a oferit o primă reacţie în privinţa sportivei pe care o pregăteşte.

Vineri după-amiaza, Simona Halep a făcut anunţul care avea să zguduie lumea sportului românesc şi a tenisului mondial, recunoscând că a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Printr-un mesaj pe reţelele de socializare, sportiva româncă a negat că ar fi luat cu bună ştiinţă substanţa interzisă şi a afirmat că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi ”graţiată”.

Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: lupta pentru adevăr. Am fost anunţată că am testat pozitiv pentru o substanţă numită roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, provocându-mi cel mai mare şoc din viaţa mea.

Pe parcursul carierei mele, ideea de a trişa nu mi-a trecut prin cap nici măcar o dată, întrucât este complet împotriva valorilor cu care am fost educată. Aflată într-o situaţie nedreaptă, mă simt complet confuză şi trădată.

Voi lupta până la final pentru a dovedi că nu am luat cu bună ştiiţnă nicio substanţă interzisă şi am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală.

Nu este despre titluri sau despre bani. Este despre onoare şi povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul pe parcursul ultimilor 25 de ani
”, se arată în mesajul transmis de Simona Halep.

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea

În urma dezvăluirii Simonei, nicio altă reacţie nu a apărut din tabăra sa, nici din partea antrenorului Patrick Mouratoglou, care a preferat să păstreze tăcerea până sâmbătă.

Însă, într-un final, antrenorul lui Halep a sărit în apărarea sportivei pe care o pregăteşte şi a afirmat că o susţine deplin, până la capăt.

Sub mesajul lui Mouratoglou a fost afişat şi comunicatul postat de Simona Halep pe reţelele sale de socializare, prin care nega că s-ar fi dopat intenţionat.

Te susţin sută la sută în această luptă, Simona. Până la final”, a transmis Patrick Mouratoglou, pe contul său oficial de Instagram.

Pe Simona Halep o aşteaptă o perioadă de coşmar, în care va fi nevoită să se lupte pentru a îşi dovedi inocenţa.

Imediat ce a aflat de rezultatul sportiv, sportiva româncă, fost număr 1 WTA, a pus mâna pe telefon şi a început să îşi plănuiască apărarea.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare