Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să nu se supere Gică pe mine”. MM Stoica şi Gigi Becali, cu ochii pe jucătorul-revelaţie din Liga 1: ”Acum e fotbalist”

”Să nu se supere Gică pe mine”. MM Stoica şi Gigi Becali, cu ochii pe jucătorul-revelaţie din Liga 1: ”Acum e fotbalist”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii decisivi pentru Farul în acest sezon i-a atras atenţia lui Gigi Becali, patronul de la FCSB remarcându-l pe acesta înaintea duelului cu Rapid. Interesant este că MM Stoica a vorbit la rândul său la superlativ despre acelaşi fotbalist, câteva ore mai târziu.

Când Gigi Becali este interesat de un jucător, de cele mai multe ori, patronul de la FCSB îl laudă public pe acesta şi anunţă că doreşte să îl aducă la Bucureşti.

Însă, în cazul transfeurilor pe care le-a rezvolvat cu Gică Hagi, latifundiarul s-a abţinut de la astfel de comentarii, cel puţin de ultimele dăţi, întrucât ştie că ”Regele” nu este de acord cu o astfel de abordare.

Aşadar, în cadrul unei intervenţii telefonice la Pro Arena, după ce l-a lăudat pe Alexi Pitu (20 de ani) că a ”explodat” în acest sezon, Gigi Becali a dat-o la întors.

”Să nu se supere Gică pe mine”

Latifundiarul a afirmat că doar îşi dădea cu părerea despre fotbalistul Farului şi că acest lucru nu înseamnă că doreşte să îl transfere la FCSB.

"Sunt jucători buni la Farul. Uite, Alexi Pitu n-a fost, de abia acum a explodat. Degeaba dribla el dacă nu dădea goluri. Acum a început să dea goluri, acum e fotbalist, când dă goluri.

Dar asta nu înseamnă să comentaţi că îl vrea şi nu ştiu ce şi nu ştiu cum. Părerea mea este că e altceva decât a fost până acum.

Să nu se supere Gică că îmi dau cu părerea despre jucători, dar am zis de bine, aşa că nu are de ce", a declarat Gigi Becali.

Totuşi, este interesant că, în aceeaşi zi, doar câteva ore mai târziu, MM Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a vorbit la superlativ despre acelaşi Alexi Pitu.

În contextul în care îl lăuda pe Gică Hagi pentru răbdarea avută cu jucătorul de 20 de ani, care jucase zeci de meciuri în Liga 1 fără să marcheze, oficialul FCSB-ului a ”strecurat” şi câteva cuvinte frumoase despre acesta.

Alexi Pitu a debutat la Farul în vara lui 2018, în preliminariile Europa league, pe când avea doar 16, împotriva lui Racing FC Union Luxembourg, marcând primul său gol pentru club de abia în această vară.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare