Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ar fi trebuit eliminat Cristi Săpunaru înainte de a marca golul egalizator împotriva Farului? Intrare mârlănească asupra lui Denis Alibec

VIDEO | Ar fi trebuit eliminat Cristi Săpunaru înainte de a marca golul egalizator împotriva Farului? Intrare mârlănească asupra lui Denis Alibec

Rapid

Comentarii

Ultima etapă a turului sezonului regular al Ligii 1 a oferit, probabil, cea mai interesantă confruntare din această stagiune, între cele două echipe aflate în fruntea clasamentului, Rapid şi Farul Constanţa. În minutul 12 al partidei, Cristi Săpunaru s-a jucat cu focul, blocându-l mârlănescu pe Denis Alibec.

Încă de la începutul acestui sezon, Farul Constanţa a reuşit să se instaleze în ”fotoliul” de lider şi are în continuare un avans de cinci puncte faţă de locul doi, Rapid, deşi CFR s-ar putea apropia mai mult dacă îşi câştigă restanţele.

Echipa pregătită de Gică Hagi a condus clasamentul pe tot parcursul sezonului, formaţia giuleşteană ”suflându-i în ceafă”, deşi dobrogenii au reuşit să se despindă mai mult în ultimele săptămâni.

Duelul dintre cele două echipe s-a întâmplat să fie programat în ultima etapă a turului sezonului regular, astfel că, atunci când acestea două s-au întâlnit, meciul a fost mult mai intens decât ar fi fost în debutul campionatului.

În faţa unui stadion Giuleşti plin, cele două echipe au produs un joc fabulos, mult peste nivelul mediu al Ligii 1, însă tot au existat anumite semne de întrebare în legătură cu arbitrajul.

Ar fi trebuit eliminat Cristi Săpunaru înainte de a marca golul egalizator împotriva Farului?

Istvan Kovacs, delegat la cel mai important meci al etapei, în ciuda faptului că a făcut praf confruntarea dintre CFR şi Sepsi, când a ”ratat” trei cartonaşe roşii, a ales să nu îl elimine pe Cristi Săpunaru pentru intrarea asupra lui Alibec din prima repriză.

În minutul 12, Farul a plecat pe contraatac, iar Denis Alibec a zărit un culoar între cei doi fundaşi centrali, numai că atacantul lui Hagi nu a fost singurul care a văzut spaţiul.

Săpunaru a observat ce plănuieşte Alibec şi s-a pus în calea sa, izbindu-se cu umărul de adversar, pe care l-a lăsat întins pe gazon, înainte de a se întinde lângă el.

În final, probabil datorită faptului că, deşi existase intenţie, intrarea nu fusese neapărat dură, ci mârlănească, iar meciul de abia începuse, Kovacs a decis că nu e nevoie să acorde nici măcar galben.

Ironia a făcut că tocmai Cristi Săpunaru să fie cel care avea să egaleze pentru Rapid, în a doua repriză, după ce chiar Alibec deschisese scorul.

Afla mai multe despre: săpunaru 

viewscnt
Articole similare