Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vorbim de trei cartonaşe roşii”. Istvan Kovacs, greşeli incredibile în CFR - Sepsi: ”Cum ajungi în halul ăsta?”. Faza care i-a îngrozit pe experţi | VIDEO EXCLUSIV

”Vorbim de trei cartonaşe roşii”. Istvan Kovacs, greşeli incredibile în CFR - Sepsi: ”Cum ajungi în halul ăsta?”. Faza care i-a îngrozit pe experţi | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să o învingă pe Sepsi în a 14-a etapă a Ligii 1, scor 2-1, dar meciul a fost marcat mai degrabă de greşelile incredibile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs. Una dintre fazele judecate greşit de central i-a îngrozit pe experţii Orange Sport.

CFR Cluj a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva lui Sepsi, după ce a fost condusă cu 0-1, dar meciul ar fi putut avea complet altă desfăşurare, fără greşelile flagrante de arbitraj ale lui Istvan Kovacs.

Centralul a acordat un cartonaş roşu, pe final de joc, dar ar fi trebuit să acorde încă trei, în opinia experţilor Orange Sport, lui Aganovic şi Malele în prima repriză şi lui Deac în a doua.

Faza care i-a îngrozit cu adevărat pe Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Florin Răducioiu a fost cea care trebuia să îi aducă eliminarea lui Deac, care şi-a călcat fără nicio ruşine adversarul, scăpând cumva ”cu viaţă”.

Istvan Kovacs, greşeli incredibile în CFR - Sepsi

Panduru:

-Aici e simplu...

Zotta:

-E roşu clar.

Panduru:

-Aici nu e... <<aoleu, nu am avut unde să calc>>. Aşa făceai tot timpul, când nu aveai unde să calci, călcai pe el.

Zotta:

-Mamă... întrebarea mea este... faza asta e la cinci-şase metri de asistent, asistentul vede perfect.

Răducioiu:

-Vai de mine...

Zotta:

-Mai ales, când sari, te duci în sus, sari cu greutate.

Răducioiu:

-Este un fault violent ăsta, e de cartonaş roşu, nu, Pandi?

Panduru:

-Nu avea unde să pună piciorul? Putea să îl pună oriunde... numai pe stomacul ăstuia nu.

Răducioiu:

-Incredibil. Mai şi protestează. Ce zice, <<n-am făcut nimic>> sau?

Panduru:

-Zice <<am încercat să îl feresc şi nu am avut unde să îl calc>>. Bine că nu s-a şi împiedicat, era căzătura împiedicată când voiai să îl calci.

Zotta:

-Îmi pare rău pentru Deac, dar e de roşu.

Centralul, făcut praf de Panduru şi Zotta

După ce a analizat toate fazele controversate din meci, Basarab Panduru şi-a continuat discursul în termeni duri la adresa lui Istvan Kovacs.

Aşa e când vii din Champions League în campionatul nostru, nu poţi să te mai concentrezi. E atât de mare diferenţa încât nu mai poţi să te concentrezi?

De parcă tu toată viaţa ai stat numai în Champions League, frate, şi te aduce o dată la 10 ani la noi în campionat. Ce să îi dai dreptate (n.r. lui Kovacs)?

Cum explicăm treaba asta, cum ajungi în halul ăsta? Ai mare calitate, te respectă toată lumea, ok, dar cum ajungi în situaţia asta, să faci praf un meci?

Să faci praf, nu să faci... să faci praf, să-l termini! Ăla îi spune <<fii atent, că e de roşu>>. Spui într-una <<controlez, controlez>>?

Acum noi, când vedem, nu suntem atât de siguri că a văzut bine? Suntem destul de siguri că nu a văzut bine. De ce ţii ideea ta, de ce nu asculţi de VAR? Nu controlezi, crezi că ai văzut ceva, dar nu ai controlat lucrurile

În Champions League te-ai dus la VAR, de ce? Acolo era altul mai şmecher ca tine, ăsta e sub tine, nu? <<Du-te, bă, de aici, ştii tu?>>. Şi acolo ai un mare şmecher de arbitru şi de frică te duci şi asculţi.

(n.r. Fliorin Andrei era în camera VAR) Îi zici << băi, Florine, nu mă mai deranja, de unde ştii tu, vezi tu mai bine ca mine?>>”, a mai spus Panduru.

Constantin Zotta l-a luat la rândul său la rost pe Kovacs, neînţelegând cum cel mai bine cotat arbitru al României poate face astfel de greşeli.

Sunt trei greşeli grave, importante, vorbim aici de trei cartonaşe roşii (n.r. la Aganovic, Malele şi Deac), sunt greşeli importante.

Cred că e multă aroganţă, cred că e prea superficial şi prea încrezător în forţele proprii. Pentru că, cu siguranţă, cei din camera VAR i-au spus ceva, cu siguranţă, că revăd fazele.

Şi le spune că a controlat faza şi nu mai au ce să îi zică. Alţi 10 oameni de fotbal ar avea alte păreri decât noi? Nu au cum”, a adăugat Zotta.

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare