Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, dat pe spate de un nou-venit de la FCSB: ”E acolo, e periculos” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, dat pe spate de un nou-venit de la FCSB: ”E acolo, e periculos” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică seara, în a 14-a etapă a Ligii 1, FCSB a reuşit să lege a treia victorie la rând în campionat, după ce a învins-o pe UTA Arad. Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Basarab Panduru a recunoscut că a fost dat pe spate de un jucător de la FCSB.

Într-o perioadă tumultuoasă pentru FCSB pe plan european, rezultatele din campionat ale echipei s-au îmbunătăţit vizibil, roş-albaştrii reuşind să lege trei victorii la rând, după ce impuseseră doar o dată în precedentele nouă partide.

Până să o învingă pe FC Argeş, la începutul acestei luni, vicecampioana României nu mai reuşise să câştige din august în campionat, triumfând de atunci şi împotriva Petrolului şi UTA-ei.

În ultima etapă, împotriva arădenilor, FCSB a fost în mare parte în control, deschizând scorul în prima repriză prin Darius Olaru, înainte ca Andrea Compagno să majoreze diferenţa de la punctul cu var, pe final de joc.

Golul lui Claudiu Keşeru a făcut-o pe fosta sa echipă să ”tremure” pe final de meci, dar, în final, toate punctele i-au revenit echipei pregătite de Nicolae Dică.

Basarab Panduru, dat pe spate de un nou-venit de la FCSB

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a recunoscut că a fost dat pe spate de un jucător de la FCSB, dar nu neapărat de jocul acestuia, ci de statisticile sale.

În prezent golgheterul campionatului, Andrea Compagno a marcat de 10 în 13 partide în acest sezon de Liga 1, pentru FC U Craiova şi FCSB, număr uriaş de goluri în opinia lui Panduru.

Foarte multe. La FC U Craiova, şapte meciuri, cinci goluri, la FCSB, şase meciuri, cinci goluri. Nu sunt multe? Pentru campionatul nostru, 13 meciuri, 10 goluri? Din cale afară...

Dacă mergem aşa, 26, 39 (n.r. de meciuri) te trezeşti cu 30 de goluri. În 27 (n.r. de meciuri) mă aştept să mai dea 10 (n.r. goluri). Dacă bate şi penalty-urile...

Jocul lui e ăla pe care îl aşteptam, nu se mai vede în jocul echipei, dar e acolo, e periculos. Golurile astea mi se pare multe rău”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • Compagno este cel mai bun marcator din Liga 1 şi în anul calendaristic 2022, cu 20 de reuşite

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare