Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică anunţă modificări la antrenamentele de la FCSB! + Ce spune despre cei care nu au prins lotul

Nicolae Dică anunţă modificări la antrenamentele de la FCSB! + Ce spune despre cei care nu au prins lotul

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

Nicolae Dică anunţă modificări la antrenamentele de la FCSB! + Ce spune despre cei care nu au prins lotul

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, a vorbit despre partida de azi. 

”Da, este important că am reuşit să câştigăm jocul. Pe faza ofensivă marcam puţin, să ai 7-8 ocazii clare şi să marcăm doar un, gol două... nu este bine. Important e că ne-am creat ocazii. A doua repriză nu ne-au pus mari probleme. Eu spun că la ocaziile pe care le creăm trebuie să avem mai multe goluri.  

Facem 40 de minute finalizare de acum înainte. Ce să zic? Nu e ok să avem atâtea ocazii şi să marcăm aşa puţin. Avem şi parametri fizici de la antrenamente, dacă vreţi vi le dau... Vrei să mai intru şi eu din când în când aşa pe teren? Sper ca la meciurile următoare să ne creăm mai multe situaţii şi să marcăm. Eu am spus-o mereu că Darius face cel mai mare efort din echipă. Sper să aibă aceeaşi atitudine! Dulca, Rusu şi cei care nu au prins lotul? Eu nu pot să îi iau pe toţi. Dulca a jucat acum câteva zile. Dar da la iarnă se va renunţa la cei care nu au valoare de FCSB”, a declarat Dică după meci. 

Echipele care au evoluat:

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) - Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare