Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A marcat în poarta Petrolului, apoi şi-a cerut iubita în căsătorie în faţa întregului stadion: ”Dacă nu câştigam, nu o mai făceam” :)

VIDEO | A marcat în poarta Petrolului, apoi şi-a cerut iubita în căsătorie în faţa întregului stadion: ”Dacă nu câştigam, nu o mai făceam” :)
Comentarii

Alexandru Cîmpanu (22 de ani) a marcat golul egalizator în victoria Universităţii Craiova cu Petrolul Ploieşti, înainte ca Rivaldinho (27 de ani) să dea lovitura în prelungiri. ”Tricolorul” mic şi-a cerut apoi iubita în căsătorie, la finalul partidei, în faţa întregului stadion.

Alexandru Cîmpanu a petrecut mai mult timp pe bancă decât în teren în acest sezon, până acum, dar partida cu Petrolul Ploieşti va fi una pe care nu o va uita niciodată.

Jucătorul de 22 de ani a marcat golul egalizator pentru echipa sa, care a ”smuls” cu greu o victorie din duelul cu ”lupii galbeni”, dar acesta nu este motivul pentru care Cîmpanu va rămâne marcat de meci.

Internaţionalul de tineret plănuia să îşi ceară iubita în căsătorie, lucru pe care a recunoscut că nu l-ar fi putut face dacă oltenii nu se impuneau împotriva Petrolului.

După fluierul final, un microfon i-a fost adus lui Cîmpanu, iar pe stadion s-a auzit ”Denisa, vrei să fii soţia mea?”, acelaşi mesaj fiind pus şi pe ecran.

Momentul a fost cu adevărat emoţionant, iar, în urma partidei, jucătorul de 22 de ani a dezvăluit că plănuise de o vreme acest moment şi că este foarte fericit că a reuşit să şi marcheze sâmbătă seara.

A marcat în poarta Petrolului, apoi şi-a cerut iubita în căsătorie în faţa întregului stadion

Mulţumesc. Sunt nişte lucruri care sunt emoţionante, mă bucur că am făcut pasul ăsta, avem şi un copil, trebuia să o cer şi în căsătorie şi cred că a fost un moment special pentru mine în seara asta.

Ştiam că o să joc, am vorbit cu Mister înainte de meci şi mi-a spus că o să joc, i-am spus de momentul ăsta şi chiar îmi imaginam cum ar fi să marchez.

Important era să câştigăm, dacă nu câştigam, vă daţi seama că nu era momentul să dacă chestia asta”, a declarat Alexandru Cîmpanu.

Întrebat despre cererea în căsătorie a jucătorului său, Mirel Rădoi a glumit că acesta ar trebui să fie pus de viitoarea soţie să o ceară meci de meci, pentru a se ”zbate” la fel ca în acesta.

Mă bucur, dar probabil că, dacă nu câştigam, cererea în căsătorie nu mai era pe teren. De acum încolo, să punem soţia să îl facă să o ceară în căsătorie la fiecare partidă”, a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: alexandru cîmpanu 

viewscnt
Articole similare