Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ciuda începutului excelent de sezon al jucătorului, Viorel Moldovan are aşteptări mai mari: ”Vreau să spun «bravo, i-ai făcut varză»” | EXCLUSIV

În ciuda începutului excelent de sezon al jucătorului, Viorel Moldovan are aşteptări mai mari: ”Vreau să spun «bravo, i-ai făcut varză»” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (31 de ani), proaspăt revenit la Farul Constanţa, a fost unul dintre fotbaliştii-revelaţie de la echipa sa de club, dar prestaţiile de la naţională au lăsat de dorit. Din această cauză, într-un innterviu cu Orange Sport, Voirel Moldovan i-a transmis atacantului că se aşteaptă la mai mult de la el.

După câteva sezoane în care nu s-a ridicat la aşteptări, Denis Alibec pare să fi găsit din nou un mediu în care poate da randament, de această dată la Farul lui Hagi.

Atacantul de 31 de ani nu mai impresionase cu adevărat de când se afla la Astra, în urmă cu mai bine de doi ani, iar revnirea sa de formă părea a fi de bun augur şi pentru naţională.

Convocat la ultima acţiune, Alibec a fost titular în ambele meciuri, dar nu a avut mai deloc realizări, fiind înlocuit în ambele partide cu George Puşcaş, care a reuşit o dublă împotriva Bosniei.

Viorel Moldovan l-a lăudat pe jucătorul Farului pentru forma sa din campionat, dar a punctat că doreşte să îl remarce pe acesta şi pentru ce face la naţională, nu doar pentru ce face în Liga 1.

În ciuda începutului excelent de sezon al lui Denis Alibec, Viorel Moldovan are aşteptări mai mari de la atacantul echipei naţionale

În campionatul intern, foarte ok, surprinzător de bine, a slăbit destul de mult, e într-o formă bună, s-a zbătut la naţională, dar nu a avut realizări.

Şi el beneficiază de prea puţine mingi, am văzut o nemulţumire din partea lui, poate fi pus mai mult în evidenţă, jocul la Farul îl avantajează.

Vreau mai mult de la el, de ce să spun că e bun pentru campionatul intern?  Vreau să spun <<bravo, Alibec, i-ai făcut pe ăia varză>> la nivel internaţional.

E un atacant pe care ne bazăm, dar trebuie să demonstreze la nivel internaţional”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Denis Alibec a fost integralist în victoria Farului din această etapă, scor 2-0, împotriva celor de la U Cluj.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare