Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bă, băiatule, nu eşti nimic încă! Ai retrogradat cu echipa naţională!”. Puşcaş, desfiinţat în ciuda dublei marcate: ”A arătat ce fel de fotbalist e” | EXCLUSIV

”Bă, băiatule, nu eşti nimic încă! Ai retrogradat cu echipa naţională!”. Puşcaş, desfiinţat în ciuda dublei marcate: ”A arătat ce fel de fotbalist e” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să învingă Bosnia la scor în ultima etapă a Nations League, dar eforturile pe ultima sută de metri ale ”tricolorilor” au fost în zadar. Naţionala noastră a retrogradat, după ce Finlanda s-a impus la rândul său în Muntenegru.

România a retrogradat în premieră în divizia C a Nations League, în ciuda victoriei cu Bosnia, după ce Finlanda a reuşit să se impună în Muntenegru.

Dennis Man, Andrei Raţiu şi George Puşcaş au marcat golurile naţionalei noastre, atacantul Genoei punctând de două ori în Giuleşti.

În ciuda dublei sale, fotbalistul nu a scăpat de critici după meci. Dacă Mihai Stoichiţă i-a lăudat prestaţia, MM Stoica l-a desfiinţat pe ”tricolor”.

Managerul general de la FCSB a fost foarte deranjat de atitudinea atacantului după ce a marcat, în condiţiile în care era clar deja că România va retrograda.

Ambele goluri marcate de Puşcaş au venit după ce Finlanda punctase pentru 2-0, astfel că jucătorul din Serie B s-a bucurat, practic, degeaba şi a făcut-o şi ostentativ.

MM a punctat că atitudinea jucătorului nu s-a schimbat deloc faţă de ultimele meciuri, chiar dacă de această dată a reuşit să introducă mingea în plasă.

George Puşcaş, desfiinţat în ciuda dublei marcate cu Bosnia

Jucătorii sunt absolviţi (n.r. că s-au bucurat la goluri, poate nu ştiau scorul de la celălalt meci), deşi, ce a făcut Puşcaş... dubla asta ar putea să păcălească pe oricine, dar pe mine nu.

Puşcaş şi acum a arătat ce fel de fotbalist este. Pentru că a avut să joace stânga, dreapta, a dat la poartă. Dar lui i s-au oferit pe tavă două goluri. Pasa lui Bancu e fenomenală. Şi chiar şi Camora o întoarce bine.

Dar Puşcaş nu a vrut să o dea nimănui. Iar gesturile astea, că marchez din doi metri şi fac gesturile astea, adică <<mai lăsaţi-mă cu criticile voastre, că eu sunt Puşcaş, fotbalistul de la echipa naţională>>, nu eşti bă, băiatule, nimic deocamdată, ai retrogradat, fotbalistule de la echipa naţională, cu echipa naţională, ai retrogradat!

Şi o să joci cu ăia, în divizia C. (n.r. acelaşi lucru îl face şi Alibec) Da, şi Stanciu, şi Man (n.r. erau liberi la faza respectivă)”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: puşcaş 

viewscnt
Articole similare