Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a enervat şi a ridicat tonul: ”Nu se poate aşa ceva!” Ce l-a scos din sărite

MM Stoica s-a enervat şi a ridicat tonul: ”Nu se poate aşa ceva!” Ce l-a scos din sărite

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica s-a enervat după ce a ascultat conferinţa de presă a susţinută de Edi Iordănescu.

Naţionala României s-a impus la scos în faţa Bosniei, scor 4-1, în ultima etapă din grupele Ligii Naţiunilor.

A fost însă doar o victorie de palmares, deoarece ”tricolorii” au terminat pe ultimul loc în grupă şi au retrogradat astfel în Liga C.

Ce l-a enervat pe Mihai Stoica: ”Aş vrea să-mi depun CV-ul”

Edi Iordănescu a ratat obiectivul impus de FRF, primele două locuri în grupa din Liga Naţiunilor. România a câştigat cu 4-1 în faţa Bosniei, dar jocul rezultatelor a aruncat-o pe ultima poziţie şi ”tricolorii” au retrogradat astfel.

La finalul partidei, Edi Iordănescu şi-a lăudat jucătorii, a vorbit într-o notă pozitivă despre situaţia de la echipa naţională şi spune că totul s-a pierdut încă de la meciurile din luna iunie.

În plus, Edi Iordănescu a cerut continuitate la echipa naţională, deşi clauza din contractul cu FRF spune clar că va fi demis dacă nu termină pe primele două locuri din grupă.

Discursul lui Edi Iordănescu l-a enervat pe Mihai Stoica. Expertul Orange Sport a condamnat pe un ton răspicat atitudinea pe care Edi Iordănescu o are în conferinţele de presă:

”Aş vrea să-mi depun CV-ul, vreau să devin reporter la meciurile echipei naţionale ca să pun şi eu întrebări. Nu să întreb dacă auzit ce a spus 'nea Mircea, care ţi-a dat ”calde” sau ce a făcut tata. Şi că ai refuzat ca să vii la echipa naţională...

Nu, eu îl cunosc altfel, îl cunosc ca un băiat super ok, nu se poate să ascult asemenea chestii. A retrogradat echipa naţională.

Locul 4 din 4, mai jos nu se poate. Şi discutăm că mai sunt acolo Grecia, Turcia... Ce mă interesează pe mine asta? Locul 4, după Bosnia, Finlanda şi Muntenengru. Asta este tot ce a rămas din echipa naţională”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

Afla mai multe despre: mm 

viewscnt
Articole similare