Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu despre o eventuală schimbare a selecţionerului: "Ce facem acum? Îl aducem pe altul să o ia de la capăt?"

Reacţia lui Mircea Lucescu despre o eventuală schimbare a selecţionerului: "Ce facem acum? Îl aducem pe altul să o ia de la capăt?"

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu a declarat, luni seară, că rezultatul naţionalei României în meciul cu Bosnia este unul promiţător şi a exclus varianta înlocuirii selecţionerului Edward Iordănescu.

“Au nevoie de rezultate să prindă curaj. Până la 1-0 se vedea că echipa avea nevoie de gol. După gol, şi-au dat drumul la joc, au avut încredere mai multă. Totuşi, nu e o competiţie atât de importantă.

Această competiţie este folosită pentru jucătorii tineri şi pentru formarea pentru Campionatul European şi Cupa Mondială. Ce să facă acum, să o ia de la capăt alt selecţioner? E un rezultat promiţător. Dincolo de toate, echipa naţională are nevoie de rezultate”, a spus Lucescu.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare