Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confuzie după România - Bosnia pentru Mihai Stoichiţă: "Am retrogradat? Nu ştiu regulamentul". Momentul frapant a continuat | VIDEO EXCLUSIV

Confuzie după România - Bosnia pentru Mihai Stoichiţă: "Am retrogradat? Nu ştiu regulamentul". Momentul frapant a continuat | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România s-a impus în ultima partidă din Nations League, dar a retrogradat oricum în diviza C a competiţiei. În urma partidei, Mihai Stoichiţă a intervenit în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, şi a avut parte de un moment de confuzie.

România a retrogradat din diviza B a Nations League în urma victoriei cu Bosnia, care nu a mai făcut nicio diferenţă în calculele finale pentru salvare.

Într-o seară tristă pentru fotbalul românesc, Mihai Stoichiţă a părut confuz cu privire la performanţa negativă reuşită de naţionala noastră.

Directorul tehnic al FRF a intervenit telefonic la emisiunea Sport Report, iar, după ce a lăudat prestaţia naţionalei şi mai toţi jucătorii, a fost dezorientat când a fost întrebat de retrogradare.

Confuzie după România - Bosnia pentru Mihai Stoichiţă

Eu rămân cu imaginea ultimelor două jocuri, sunt două jocuri reuşite legate, de mult nu am mai avut astfel de continuitate în reprezentanţă sportivă.

Ce e pozitiv e că avem mulţi jucători tineri care confirmă şi îmi dau încredere în viitor. Toată lumea îl critica pe Olaru, un jucător care în seara asta a făcut o risipă de efort extardoridanară, a făcut un joc execlent.

Raţiu e o prezenţă care va deveni obligatorie în viitor la naţională, nu vrobesc de cei consacraţi, Bancu, o prestaţie excelentă. Băluţă, doar acţiuni poztivie cât a jucat.

Man, nota sa obişnuită, Alibec şi-a făcut datoria, a fost în joc, aleargă foarte mult. Puşcaş... uitaţi-l ce ne-a oferit în seara asta.

Ionuţ Radu, portat în privinţa căruia au avut mulţi îndoieli, uite ce prestaţie a reuşit, Rus şi Burcă au fost element de siguranţă în această seară.

Sorescu mi s-a părut mai obosit, dar a depus mult efort, foarte bine a intrat şi Camora, am uitat pe cineva oare? Răzvan Marin acelaşi dintotdeauna, muncitor, întreţine jocul.

Stanciu cred că mai are o carieră lungă la naţională, nu cred că a fost la sută la sută în seara asta, dar s-a impus. Sunt surescitat de ce s-a intâmplat.

Acum îmi spuneţi că am retrogradat, nu am retrogradat, am rămas în aceeaşi grupă se pare, nu? Ceva de genul ăsta. Nu cred că am retrogradat, nu ştiu care e regulamentul.

(n.r. ba da, în ce grupă să rămânem?) Urna a treia, am căzut în urna a treia. Aia e mergem, mai departe. O să meargă mai departe Edi, pentru că aşa vrea federaţia”, a spus Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

Câteva minute mai târziu, Panduru a intervenit: ”Lămureşte-mă şi pe mine, te rog frumos, cum nu am retrogradat? Nu înţeleg”.

La care Stochiţă a explicat: ”Am rămas în urna a treia. (n.r. vorbeşti de preliminarii?) Da. (n.r. aia nu se schimba, dar aici am retrogradat, vom juca în divizia C) Dacă vreţi voi, am retrogradat, da, dar noi suntem în aceeaşi urnă”.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare