Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul echipei naţionale. MM Stoica se amuză, dar suspină: ”Stăm şi ne întrebăm cine e Daniel Boloca” | EXCLUSIV

Declinul echipei naţionale. MM Stoica se amuză, dar suspină: ”Stăm şi ne întrebăm cine e Daniel Boloca” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Convocat în premieră la echipa naţională, Daniel Boloca (23 de ani) este un fotbalist care era cunoscut de foarte puţini fani ai fotbalului românesc înainte de a fi chemat de Edi Iordănescu la lot pentru partidele decisive din Nations League.

Convocat în premieră la echipa naţională graţie perioadei bune pe care o traversa la Frosinone, Daniel Boloca era practic un necunoscut pentru majoritatea fanilor tricolori.

Născut în Italia, din părţinţi români, mijlocaşul central nici nu vorbeşte limba română, dar a fost convocat de Edi Iordănescu, în lipsa unor opţiuni mai viabile.

Deşi nu a apucat să debuteze încă, înainte duelului cu Bosnia, convocarea mijlocaşului central din Serie B exemplifică starea în care a ajuns fotbalul românesc, în opinia lui MM Stoica.

Pe vremea Generaţiei de Aur, fanii tricolori nu doar că ştiau numele fiecărui fotbalist de la echipa naţională, ci şi pe cele alor jucătorilor care se aflau în ”perfieria” selecţionatei noastre.

Acum, jucători precum Daniel Boloca sau Marius Corbu, nu neapărat lipsiţi de valoare, dar necunoscuţi în ţară, au ajuns să fie luaţi în calcul sau chiar să fie convocaţi la naţională.

Declinul echipei naţionale

MM Stoica i-a mai dat ca exemple pe Vasile Mogoş sau Andrei Raţiu ca stranieri care au reprezentat România fiind relativ necunoscuţi în momentul convocării.

Acum stăm şi ne întrebăm cine e Daniel Boloca. Nu e în favoarea mea, sunt plătit aici să ştiu multe chestii. S-a cântat imnul şi am avut senzaţia că e reclama aia, că nu-l ştiam pe Mogoş.

Acum îl ştiu pe Raţiu, înainte, nu. Să spun ceva în favoarea mea, chiar ştiu jucători. Am prieteni cu care am un pariu, iar eu le trimit poze, cu tricouri, cu unde au jucat, de tip ghicitori şi chiar ştim jucători. E o problemă asta”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Andri Raţiu, de exemplu, a fost un succes până acum în tricoul României, astfel că faptul că un jucător este necunoscut, nu îl descalifică din a putea avea valoarea.

Totuşi, punctul expus de Mihai Stoica este că declinul echipei naţionale este demonstrat perfect de lista de convocări care a ajuns să fie întocmită la FRF.

Afla mai multe despre: daniel boloca 

viewscnt
Articole similare