Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, faţă în faţă cu un posibil final prematur de mandat. Detalii dinspre FRF despre o posibilă despărţire de selecţioner: ”E un aspect” | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, faţă în faţă cu un posibil final prematur de mandat. Detalii dinspre FRF despre o posibilă despărţire de selecţioner: ”E un aspect” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Luni seara, România va disputa ultimul meci din actuala ediţie a Nations League, împotriva Bosniei. Adversarii noştri şi-au sigurat deja primul loc din grupă, astfel că partida este lipsită de miză pentru ei, dar nu şi pentru ”tricolori”, care au o ultimă şansă de a evita retrogradarea.

Înaintea partidei dintre România şi Bosnia, ultima din actuala ediţie a Nations League, Edi Iordănescu este faţă în faţă cu un posibil final prematur de mandat la naţională.

Selecţionerul avea stipulat în contract că poate fi demis fără clauză în cazul în care se clasează pe ultimul loc al grupei, o reală posibilitatea înaintea duelului din Giuleşti.

La un punct de Finlanda, soarta ”tricolorilor” nici nu este în propriile mâini, ci ale ”călăilor” din Muntenegru, care, după ce ne-au umilit, ne-ar putea salva de la retrogradare.

Deşi l-ar putea da afară şi nu ar fi considerată o decizie eronată de publicul general, FRF a decis să îşi manifesteze susţinerea faţă de Edi Iordănescu.

Totuşi, această susţinere nu este o garanţie că selecţionerul va continua pe banca tehnică a României. Din propriul orgoliu, acesta ar putea alege să demisioneze.

Edi Iordănescu, faţă în faţă cu un posibil final prematur de mandat

Andrei Vochin este de părere că aspectul care îl va ajuta pe Edi Iordănescu să decidă dacă va continua sa nu este atitudinea pe care o vor arăta jucătorii săi în teren.

Consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu a punctat, la fel ca selecţionerul, că atât timp cât ”tricolorii” dau dovadă că ascultă indicaţiile antrenorului, acesta nu îşi va părăsi postul.

Am schimbat antrenori pe bandă rulantă, i-am schimbat pe Contra, Daum, că n-au fost buni şi cred că ar trebui încercată contuitatea pe banca naţionalei, dar nu eu iau decizii.

Mai e un aspect. Lumea vorbeşte despre ce face FRF. Cred că e importantă şi poziţia lui Edi Iordănescu, o vom afla după meci, dar cred că şi în timpul meciului.

Dacă echipa se va manifesta cum vrea el, atunci cred că Edi Iordănescu va dori să continue”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare