Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De abia titularizat la naţională, Ionuţ Radu a aflat că şi-ar putea pierde postul de titular la Cremonese. Ce s-a întâmplat

De abia titularizat la naţională, Ionuţ Radu a aflat că şi-ar putea pierde postul de titular la Cremonese. Ce s-a întâmplat

Stranieri

Comentarii

Actualul sezon trebuie să marcheze revenirea carierei lui Ionuţ Radu (25 de ani) pe drumul ce bun, după doi ani în care a stagnat pe banca lui Inter. Însă, după ce a debutat la echipa naţională, portarul a aflat că şi-ar putea pierde locul la echipa de club.

În ciuda gafei din prima etapă, care a costat-o un punct pe Cremonese, Ionuţ Radu a reuşit să se impună la noua sa echipă şi să devină, statistic, unul dintre cei mai buni portari din Europa în acest debut de sezon.

Jucătorul de 25 de ani este pe primul loc în Serie A în clasamentul şuturilor pe poartă apărate, reuşind să se opună la peste 80% din încercările cadrate.

Forma sa bună l-a motivat pe Edi Iordănescu să nici nu îl mai convoace pe Florin Niţă şi să îl titularizeze pe goalkeeper-ul deţinut de Inter.

Însă, Ionuţ Radu ar putea primi o lovitură grea odată cu revenirea la echipa de club. Presa din Italia a confirmat că principalul său competitor de pe post s-a recuperat după accidentare.

Marco Carnesecchi (22 de ani) s-a aflat între buturile lui Cremonese în ultima stagiune, dar a fost accidentat în acest debut de sezon, astfel că Radu a fost titular.

Ionuţ Radu şi-ar putea pierde postul de titular la Cremonese

Deşi este greu de crezut că românul îşi va pierde locul la momentul actual, graţie formei în care se află, orice cădere a lui Ionuţ Radu i-ar putea motiva pe cei de la Cremonese să revină la varianta Carnesecchi.

Marco Carnesecchi a revenit pe teren după accidentare. Acum este provocarea numărul unu pentru Ionuţ Radu. De la începutul sezonului, Radu este portarul titular la Cremonese, dar, în curând, ierarhiile ar putea să se schimbe.

Carnesecchi este gata să revină ca titular, la fel ca în sezonul trecut.  Asta înseamnă mai multă presiune pentru portarul român, iar Alvini va fi nevoit să aleagă între cei doi în viitoarele meciuri ale echipei”, au notat jurnaliştii de la Calciocremonese.

Marco Carnesecchi este un tânăr portar deţinut de Atalanta, care a fost împurmutat ultimele sezoane pentru a căpăta mai multă experienţă.

Internaţional de tineret, jucătorul de 22 de ani are 18 apariţii pentru naţionala U21 şi a reprezentat Italia la toate nivelele de juniori.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare