Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El dă 30 de goluri în Championship, Puşcaş 0”. Panduru îi dă un fost adversar exemplu atacantului naţionalei: ”Arată într-un fel” | EXCLUSIV

”El dă 30 de goluri în Championship, Puşcaş 0”. Panduru îi dă un fost adversar exemplu atacantului naţionalei: ”Arată într-un fel” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

După o nouă prestaţie dezamăgitoare sub tricolor, George Puşcaş (26 de ani) a fost ţinta unor noi critici. Atacantul echipei naţionale a fost comparat cu Teemu Pukki şi Aleksandar Mitrovic de Basarab Panduru, expertul Orange Sport punctând cum a ajuns sârbul la un astfel de nivel.

George Puşcaş a fost lăsat pe bancă în startul meciului cu Finlanda, dar a primit şansa de a avea un impact în repriza secundă, după ce titularul Denis Alibec obosise.

O unică ocazie i s-a ivit atacantului de 26 de ani, dar aceasta putea fi una importantă, însă Puşcaş a irosit-o cu o nonşalanţă incredibilă.

Cândva o speranţă a fotbalului nostru, Basarab Panduru l-a comparat pe român cu doi dintre foştii săi adversari, atât la nivel de club, cât şi la nivel de naţională, Teemu Pukki şi Aleksandar Mitrovic.

Finlandezul a jucat alături de Norwich în Premier League şi a marcat nenumărate goluri în Championship, în timp ce sârbul ”rupe” plasele în prima ligă engleză în prezent, în timp ce sezonul trecut a doborât recordul pentru cele mai multe goluri marcat într-o ediţie a diviziei secunde, cu 43 de reuşite.

Aleksandar Mitrovic a avut parte de performanţe şi la echipa naţională, pe care tocmai a calificat-o la Campionatul European, eliminând-o pe Portugalia.

Succesul său a fost stribuit de Panduru selecţionerului Dragan Stojkovic, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Yugoslaviei, născut în actuala Serbia.

”El dă 30 de goluri în Championship, Puşcaş 0”

Puşcaş s-a dus şi el în liga a doua, în Championship, la Reading, Pukki a dat vreo 30 de goluri cu Noreiwch în Championship când i-a promovat, asta e diferenţa între Pukki şi Puşcaş,

30 de goluri unul, 0 altul. (n.r. mai comparăm şi cu Mitrovic?) 41, 42, 45 (n.r. a dat 43)? Şi acum cu Serbia, şi în campionat are. Dar e pentru prima dată când arată cum trebuie fizic.

Arată cum trebuie fizic! A venit Piksi (n.r. Dragan) Stojkovic la echipa naţională şi imediat a curăţat pe toată lumea care nu făcea treabă.

Dar a venit Piksi Stojkovic, Dumnezeu, cel mai mare, Hagi al nostru (n.r. al lor). A apărut acolo şi a zis <<de azi înainte, astea sunt regulile, eu fac regulile, aşa trebuie de acum încolo, să mergem pe drumul ăsta>>.

Şi reuşeşte Mitrovic să marcheze golul ăla în Portugalia, de califică echipa. Dar ai văzut cum arată, că arată într-un fel acum Mitrovic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În meciul decisiv din Nations League, România va întâlni Bosnia, luni de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare