Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştiţi că am vrut la naţională”. Ar putea fi Dan Petrescu următorul ales al FRF? Analiza lui MM Stoica şi Giovanni Becali: ”Nu are niciun sens” | EXCLUSIV

”Ştiţi că am vrut la naţională”. Ar putea fi Dan Petrescu următorul ales al FRF? Analiza lui MM Stoica şi Giovanni Becali: ”Nu are niciun sens” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În contextul în care echipa naţională a României este la un pas de a retrograda în divizia C a Nations League, se pune problema ca Edi Iordănescu să nu mai continue pe banca selecţionatei noastre, în ciuda susţinerii din pareta FRF.

Edi Iordănescu este la un pas de a realiza o performanţă negativă cu echipa naţională, după doar şase meciuri oficiale pe banca tehnică a selecţionatei noastre.

România este aproape de a retrograda în divizia C a Nations League, iar, deşi are parte de susţinerea FRF, se pune problema ca acesta să plece de la naţională.

În urmă cu doar câteva zile, Dan Petrescu afirma că voia să plece la echipa naţională înaintea venirii lui Edi Iordănescu, dar nu a putut din cauza clauzei de la CFR.

Ştiţi foarte bine că am vrut să plec la naţională, am clauză de 400.000, normală pentru mine, clauza e şi invers, dacă sunt dat afară, clubul trebuie să o plătească. Dacă voi pleca vreodată că am vrut eu, trebuie să plătesc banii ăştia.

Dacă ei consideră că nu mai sunt bun şi mă dau afară, trebuie să plătească o clauză, cum şi toţi antrenorii dinaintea mea au primit tot ce a trebuit”, spunea Dan Petrescu, în urmă cu câteva zile, la Orange Sport.

Ar putea fi Dan Petrescu următorul ales al FRF?

Aşadar, când au fost invitaţi în studioul Orange Sport, MM Stoica şi Giovanni Becali au fost întrebaţi dacă ”Bursucul” ar fi avut acelaşi răspuns, acela că doreşte la naţională, dacă nu avea acea clauză în contract.

Managerul general al vicecampioanei a afirmat că Dan Petrescu nu a dorit vreo secundă să plece de la Cluj, în timp ce vărul patronului FCSB-ului a spus că Petrescu l-a informat că ar fi semnat cu FRF dacă nu avea acea clauză.

Nici atunci nu şi-a dorit să plece. Petrescu e genul de om care îşi lasă uşile deschise peste tot. Nu are niciun sens... de ce să nu le dea celor de la FRF impresia că el ar vrea mereu să antreneze naţionala?”, a declarat MM Stoica

”Eu am vorbit personal cu el. Dacă Varga mă lasă liber, rămân la federaţie. (n.r. adică mergea la naţională?) Da, da, accepta federaţia. Eu am crezut că la relaţia pe care o are FRF cu Varga, că îl văd mereu în sânul federaţiei, zic că se rezolvă, după care Varga...”, a adăugat Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare