Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu nu l-aş mai fi chemat”. Mihai Stoica şi Panduru au ”tunat” la adresa unui tricolor: ”Ce trebuie să mai facă băiatul ăsta? Efectiv îşi bate joc” | EXCLUSIV

”Eu nu l-aş mai fi chemat”. Mihai Stoica şi Panduru au ”tunat” la adresa unui tricolor: ”Ce trebuie să mai facă băiatul ăsta? Efectiv îşi bate joc” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a avut un joc bun cu Finlanda, în Liga Naţiunilor, prestaţia elevilor lui Edi Iordănescu la Helsinki fiind lăudată de oamenii din fotbalul românesc. Totuşi, unul dintre tricolori a fost făcut praf de Mihai Stoica şi Basarab Panduru.

România a încheiat la egalitate partida cu Finlanda, scor 1-1, în etapa a cincea din Liga Naţiunilor.

Marcatorul ”tricolorilor” a fost Florin Tănase. Atacantul central titular a fost Denis Alibec, care a ieşit în repriza secundă după o evoluţie în nota echipei.

În locul său, în minutul 66, a intrat George Puşcaş, jucător ce a fost ţinta criticilor, acesta fiind sub nota medie a coechipierilor săi.

Mihai Stoica şi Panduru au ”tunat” la adresa lui Puşcas după meciul cu Finlanda | EXCLUSIV

Prezenţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru l-au făcut praf pe atacantul de 26 de ani.

Managerul general al FCSB-ului a fost mai dur în discursul asupra lui Puşcaş şi precizează că acesta nu ar mai fi trebuit convocat la echipa naţională după penalty-ul ratat în meciul tur cu Finlanda, de la Bucureşti.

”Am atacat, am avut şi ocazii mari, chiar două bare la aceeaşi fază excelent pe faza defensivă, chiar dacă şi finlandezii au avut două ocazii foarte mari pe final.

Cea mai mare deziluzie, George Puşcaş, care a refuzat o victorie a echipei naţionale. Atitudinea lui e atitudinea unui fotbalist care la echipa naţională ar trebui să îşi revină, pentru că el la echipa de club nu prea există. N-ai voie să dai pasă în situaţie aia, n-ai voie să joci aşa când ajungi unu la unu cu portarul.

Eu nu l-aş mai fi chemat la naţională după ce s-a întâmplat atunci cu penalty-ul, pe Puşcaş. Ce trebuie să mai facă băiatul păsta? Efectiv îşi bate joc de naţională, e naţionala noastră, a tuturor. Louis Munteanu poate fi o variantă în cuplu cu Alibec”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a fost completat de Basarab Panduru, care a împărtăşit opinia oficialului de la FCSB.

”Nu a vrut sa dea pasă. Eu l-am văzut pe Puşcaş la Pisa în Serie B, mi se pare că acolo aleargă mult mai mult decât la echipa naţională. 

Cum să vii la echipa naţională daca nu ai jucat de trei luni de zile, măcar îl aduceai pe Louis Munteanu, care juca meci de meci, iar Puşcaş care ce?

Cât timp jucăm cu un singur vârf, nu putem să fim periculoşi, două vârfuri care se pot înţelege. Puşcaş în stânga, Alibec în dreapta”, a adăugat şi Panduru.

Afla mai multe despre: puscasechipa nationala 

viewscnt
Articole similare