Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fratele selecţionerului a discutat recent cu Edi Iordănescu. Cum l-a simţit şi ce crede că va face: "Ţine foarte mult la principiile lui"

Fratele selecţionerului a discutat recent cu Edi Iordănescu. Cum l-a simţit şi ce crede că va face: "Ţine foarte mult la principiile lui"

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Iordănescu, fratele selecţionerului naţionalei României, a recunoscut că a discutat cu Edward, pe care l-a caracterizat.

Alexandru Iordănescu, detalii despre selecţionerul României

Reprezentativa României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Finlandei, în penultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor. La Helsinki, Finlanda a deschis scorul prin Pukki, în minutul 12. Pentru România a marcat Florin Tănase ’52.

Alex Iordănescu, cel care a fost căpitan la CS Dinamo în meciul cu FCSB 2, a spus că a vorbit cu Edi Iordănescu, pe care l-a simţit apăsat, dar despre care a spus că nu va ceda sub presiune. 

"Din ce am văzut eu aseară, a fost un meci ok, cu foarte multă dăruinţă, atitudine şi sper ca pe viitor să vedem acelaşi lucru. Am vorbit doar înainte de meci, acum a ajuns în România şi pregăteşte următoarea partidă. 

El e o fire foarte puternică, a pregătit foarte bine meciurile acstea. A fost puţin stresat, trebuia să iasă bine meciul ăsta şi sper să câştigăm cu Bosnia.

Nu, nu cred că va ceda aşa uşor. Am înţeles că s-au spus atâtea lucruri, că cedează foarte uşor. El ţine foarte mult la principiile lui şi cred că trebuie respectat", a spus Alexandru Iordănescu.

România, un singur meci rămas pentru a evita retrogradarea în Liga Naţiunilor

În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu şanse mari de a retrograda. 

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru, pentru a nu retrograda în Liga C. 

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

Afla mai multe despre: alexandru iordanescuedi iordanescufinlanda romania 

viewscnt
Articole similare