Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, necruţător cu Edi Iordănescu: ”Nu am mai văzut niciodată un selecţioner care să se roage să rămână la naţională” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, necruţător cu Edi Iordănescu: ”Nu am mai văzut niciodată un selecţioner care să se roage să rămână la naţională” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Vineri seara, echipa naţională a României a mai făcut un pas spre divizia C a Nations League, după ce a eşuat să o învingă pe Finlanda. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar ”tricolorii” au rămas pe ultimul loc din grupă.

Dacă la începutul actualei ediţii din Nations League România îşi propunea să câştige grupa, în prezent este cu un pas în divizia C a competiţiei.

Mihai Stoichiţă afirma în vară că avem valorea necesară pentru a obţine promovarea în diviza A, dar, în prezent, avem şanse uriaşe de a face fix opusul şi a retrograda.

Este neclar cine este de învinuit pentru acest parcurs dezastruos, dar probabil că vina este împărţită între şefii de la FRF, selecţionerul şi jucătorii din teren.

În urma remizei cu Finlanda, din penultima etapă a grupelor, Basarab Panduru a fost necruţător cu Edi Iordănescu, al cărui discurs a stârnit reacţii neplăcute din nou.

Expertul Orange Sport l-a criticat pentru felul în care se milogeşte să nu îşi piardă postul şi a adirmat că se aştepta ca această ediţie de Nations League să decurgă atât de rău.

Basarab Panduru, necruţător cu Edi Iordănescu

A vorbit de patru ori în trei minute despre speranţă. Nu cred că am văzut niciodată un selecţioner să se roage de toată lumea să rămână la naţională. Ok, pot să înţeleg, dar nu mi-a plăcut deloc aceste rugăminţi.

A părut că avem controlul în unele momente, dar noi am început să jucăm când ei aveau 1-0 şi puteau să facă 2-0. E cam puţin pentru a putea spune dacă avem speranţe.

Mai e o chestie, a vorbit foarte mult de cele patru puncte luate în meciurile cu Finlanda, însă nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru.

E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam. Eu am spus şi mai spun, suntem mai aproape de locul unu în grupa asta sau mai aproape de locul patru?

Repet din nou întrebarea pe care am pus-o când s-a tras la sorţi. Niciodată nu te gândeai la locul patru, te gândeai la un loc trei, poate doi”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare