Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment fabulos cu Becali şi Mourinho în prim-plan! Cum l-a făcut latifundiarul pe ”The Special One” să izbucnească în râs: ”Ia banul şi pleacă” | VIDEO EXCLUSIV

Moment fabulos cu Becali şi Mourinho în prim-plan! Cum l-a făcut latifundiarul pe ”The Special One” să izbucnească în râs: ”Ia banul şi pleacă” | VIDEO EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

În cadrul unei ediţii-eveniment a emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, Giovanni Becali a fost prezent în studio, alături de MM Stoica. Cei doi au vorbit despre subiectele momentului din fotbalul românesc, dar au şi depănat amintiri, impresarul povestind un moment fabulos din urmă cu ani buni, care i-a avut pe vărul Gigi şi Jose Mourinho în prim-plan.

Giovanni şi Victor Becali au devenit doi dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc după Revoluţie, odată cu ”deschidere pieţii” din campionatul nostru.

Fotbaliştii de valoare care nu erau anterior lăsaţi să plece din ţară aveau acum şanse de a face pasul în Occident, însă cineva trebuia să îi şi reprezinte.

Astfel a devenit firma de impresariat a fraţilor Becali una dintre cele mai renumite din întreaga Europa, cei doi reprezentând mai toţi jucătorii importanţi din istoria României.

Astfel, este normal ca impresarii să fi legat conexiuni şi relaţii cu diverse persoane cunoscute din fotbalul mondial, iar Giovanni Becali ţine şi în prezent legătura cu Jose Mourinho.

Cei doi se cunosc de aproape 25 de ani şi au mai colaborat în trecut, iar impresarul a povestit un moment fabulos care i-a avut pe vărul Gigi şi ”The Special One” în prim-plan.

Moment fabulos cu Gigi Becali şi Jose Mourinho în prim-plan

În urmă cu 14 ani, Jose Mourinho a fost prezent la Constanţa alături de patronul de la FCSB şi Giovanni Becali, pentru a asista la meciul dintre România şi Franţa.

După ce l-a văzut pe finanţatorul vicecampioanei, Mourinho i-a povestit vărului acestuia că a izbucnit în râsete când a citit ce a putut spune Becali despre Carlos Fernandes, portarul gafeur care a prins 37 de meciuri la FCSB.

Giovanni:

Singurul club din România care dă bani să plece jucătorii e Steaua (n.r. FCSB). <<Ia banul şi pleacă>>. Îi dă şi un salariu în plus numai să plece. Alte echipe...

Îmi aduc aminte odată, venise Mourinho aici şi plecasem cu Gigi la Constanţa, să vedem echipa naţională, cu un avion. Şi Mourinho îmi zice mie ceva ce a zis Gigi, de un portar portughez.

MM:

Carlos. Mourinho îl ştia, că l-a avut. Gigi a zis <<dau 100.000 clubului care îl ia, care se înţelege cu Carlos>>.

Giovanni:

Şi a început Mourinho să râdă! Citise pe undeva, i-a plăcut, eu habar nu aveam.

Afla mai multe despre: mouinho 

viewscnt
Articole similare