Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă a lui MM Stoica: ”Spun din surse sigure”. Doi ”tricolori” ar fi refuzat convocarea la naţională: ”Dă-mi bilet la business, altfel nu vin” | EXCLUSIV

Dezvăluire incredibilă a lui MM Stoica: ”Spun din surse sigure”. Doi ”tricolori” ar fi refuzat convocarea la naţională: ”Dă-mi bilet la business, altfel nu vin” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea remizei dintre Finlanda şi România, MM Stoica a fost întrebat dacă Florinel Coman merita să fie convocat la echipa naţională. Pentru a îi motiva prezenţa la lot, managerul general de la FCSB a dezvăluit că doi dintre competitorii săi de pe post ar fi refuzat să vină la naţională.

După un an şi jumătate de absenţă de la echipa naţională, Florinel Coman a fost convocat din nou, dar nu a primit şansa de a juca în primul meci de la această acţiune, împotriva Finlandei.

În schimb, Deian Sorescu a fost titular pe acel post, iar, atunci când acesta a fost înlocuit, Denis Drăguş a fost introdus în locul său, căpitanul FCSB-ului nefiind nici măcar pe bancă.

Înaintea remizei de la Helsinki, MM Stoica a fost întrebat dacă Florinel Coman chiar merită să fie convocat, iar managerul general al vicecampioanei a făcut o dezvăluire incredibilă.

Pe lângă faptul că Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă, care ar fi fost printre opţiunile de pe flancul stâng, sunt accidentaţi, MM susţine că alţi doi fotbalişti care puteau evolua acolo au refuzat să se prezinte.

Doi ”tricolori” ar fi refuzat convocarea la echipa naţională

Ar fi vorba despre Alex Maxim (32 de ani) şi Alex Mitriţă (27 de ani), jucători care traversează perioade bune la nivel de club, dar care au fost atacaţi şi înjuraţi din toate părţile la ultimele convocări.

Câteva declaraţii din trecut ale lui Edi Iordănescu dădeau de înţeles că ar fi existat probleme de acest fel, iar dezvăluirea făcută lui MM pare să confirme că unii jucători se consideră presus echipei naţionale.

Eu nu m-aş referi atât la Florinel Coman, cât m-aş referi la Mitriţă şi Alex Maxim. Cu ei ar fi concurat pe post şi cu ei am înţeles că au fost probleme, asta spun ce ştiu din surse sigure.

Ei nu prea ar mai fi vrut să vină, jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, <<trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin>>.

Oamenii de la FRF nu pot să recunoască aşa ceva. Eu ştiu şi sume, şi tot”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare